Som barn er det alltid spesielt å bli tatt et litt høytidelig bilde av. Det årlige bildet i barnehagen eller på skolen er nok noe de fleste av oss fremdeles har minner fra.

For noen barn kan det lett bli en nervøs opplevelse. Noe man gruer seg litt til. Man begynner gjerne å tenke på hvordan man vil se ut på bildet, hva vil de andre synes, har man fine eller kule nok klær?

Da den tre år gamle jenta Kaylieann Steinbach skulle ta årets bilde i barnehagen var hun både spent og nervøs. Men hun ble også skuffet da hun sto opp om morgenen og så hvilke klær foreldrene hadde valgt ut til henne.

Hun mente bestemt at hun måtte få velge sitt eget antrekk.

Foto: Facebook/AustinSteinbach

Kayliean elsker superhelter, spesielt Supermann og Supergirl. Hun var derfor fast bestemt på hvilke klær hun skulle gå i under fotograferingen. Det hører med til historien at jenta har et hørselstap som gjør at hun ikke hører bokstaven «S».

Så da foreldrene forsøkte å overtale henne til et annet antrekk, svarte hun bare kontant «Pootergirl!».

Pappa Austin Steinbach fortalte Huffington Post «Vel, jeg kunne ikke argumentere med det svaret.»

Foto: Facebook/AustinSteinbach

Kaylieann fikk innvilget ønsket sitt og kunne stol dra til barnehagen i antrekket hun så inderlig ønsket.

LES OGSÅ
Ugle tar feil av et egg, og tror andungen er dens egen. Se de helt spesielle bildene

Pappaen postet Kaylieanns klassebilde på Reddit og er overveldet over den enorme responsen det har fått.

«Reaksjonen og tilbakemeldingene fra døve er fantastisk,» sier han. «Jeg har fortsatt ikke vært i stand til å komme gjennom alle meldingene hyggelige ord folk har sendt meg. Jeg kunne aldri ha forestilt meg at bildet hennes kunne røre så mange,» forteller pappaen til Huffington Post.

Foto: Facebook/AustinSteinbach

Denne jenta er en ekte superhelt i våre øyne!