Hun ble født uten ben og etterlatt av sine foreldre. 16 år senere får hun vite sannheten om sin identitet!

2451

Da Jennifer ble født var hun ikke utstyrt slik de fleste mennesker er. Hun ble nemlig født uten ben. Foreldrene ble så skuffet over hvordan datteren deres så ut at de ga sykehuset beskjed om at de ikke ville ta henne med hjem. Noen andre kunne få henne. Kan du tenke deg at noen er i stand til å gjøre noe slikt?

Uansett. Foreldrene dro hjem uten sin nyfødt jente. Hun ble adoptert bort. Men hun ble jammen adoptert av den beste familien hun kunne fått. Denne familien ville jenten alt godt, og de levde etter et spesielt motto. Man fikk aldri si: «jeg kan ikke».

Dette mottoet ble en del av Jennifers holdning og skulle hjelpe hun gjennom hele oppveksten. Jennifer ble lidenskapelig opptatt av turn. Hennes største idol var den legendariske turneren Dominique Moceanu. Men kunne hun som ikke hadde ben turne? Hennes nye familie ville ikke høre snakk om at dette ikke gikk, så jenten begynte på turn. Som 7 år gammel jente drev Jennifer med turn, uten ben!

Det tok ikke lang tid før hun begynte å vinne konkurranser. Hun fikk ikke delta i konkurransene av medynk, hun var dyktig!

Samtidig begynte Jennfier å stille spørsmål om sin bakgrunn. Hun spurte familien sin om de visste noe om hennes biologiske familie. Da snudde alt.

Jennifer fikk høre en opplysning som er så utrolig at det er vanskelig å tro på. Men denne historien er 100% sann, selv om den kunne vært tatt rett ut av en film.

Se klippet nedenfor, så får du vite hva Jennifer fikk vite om sin biologiske familie. 

SISTE NYTT

Advertisements