Forsiden Historier fra livet Hun ble født uten ben og etterlatt av sine foreldre. 16 år...

Hun ble født uten ben og etterlatt av sine foreldre. 16 år senere får hun vite sannheten om sin identitet!

Da Jennifer ble født var hun ikke utstyrt slik de fleste mennesker er. Hun ble nemlig født uten ben. Foreldrene ble så skuffet over hvordan datteren deres så ut at de ga sykehuset beskjed om at de ikke ville ta henne med hjem. Noen andre kunne få henne. Kan du tenke deg at noen er i stand til å gjøre noe slikt?

Uansett. Foreldrene dro hjem uten sin nyfødt jente. Hun ble adoptert bort. Men hun ble jammen adoptert av den beste familien hun kunne fått. Denne familien ville jenten alt godt, og de levde etter et spesielt motto. Man fikk aldri si: «jeg kan ikke».

Reklame

Dette mottoet ble en del av Jennifers holdning og skulle hjelpe hun gjennom hele oppveksten. Jennifer ble lidenskapelig opptatt av turn. Hennes største idol var den legendariske turneren Dominique Moceanu. Men kunne hun som ikke hadde ben turne? Hennes nye familie ville ikke høre snakk om at dette ikke gikk, så jenten begynte på turn. Som 7 år gammel jente drev Jennifer med turn, uten ben!

Det tok ikke lang tid før hun begynte å vinne konkurranser. Hun fikk ikke delta i konkurransene av medynk, hun var dyktig!

Samtidig begynte Jennfier å stille spørsmål om sin bakgrunn. Hun spurte familien sin om de visste noe om hennes biologiske familie. Da snudde alt.

LES OGSÅ
Foreldreparet sa ja til å adoptere ett barn - Men på vei til klinikken fikk de en overveldende beskjed

Jennifer fikk høre en opplysning som er så utrolig at det er vanskelig å tro på. Men denne historien er 100% sann, selv om den kunne vært tatt rett ut av en film.

Se klippet nedenfor, så får du vite hva Jennifer fikk vite om sin biologiske familie. 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT