in ,

Da paret skulle gifte seg fikk de en helt spesiell gjest i kirken: – Hjertet mitt smeltet

Foto: Instagram

Da Tamíris Muzini og Douglas Robert skulle gifte seg fikk de en helt spesiell gjest i kirken. Tamíris så hunden som hadde møtt opp der med en gang hun kom inn i kirken – og hun syntes det var perfekt at den firbente gjesten hadde invitert seg selv.

Da bruden kom til kirken i Brasil der bryllupet hennes skulle finne sted, så hun en løshund som minglet med gjestene i forsamlingen.

– Jeg ble overrasket og tenkte «se, en hund inne i kirken» Hjertet mitt smeltet, sier bruden Tamiris Muzini til The Dodo.


Da seremonien startet, satt hunden seg ved kirkedøren og tittet på det blivende ekteparet som utvekslet bryllupsløfter og ble viet.

Foto: Privat

Det var som om han bekreftet at han også hadde funnet sine utkårede denne dagen.

Da seremonien var over, og paret offisielt var gift ble den søte gatehunden revet med av begeistring. Idet brudeparet kom ut av kirken, var valpen der for å hilse på dem.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

De nygifte ble rørt. Men bruden mener det blandet med det som føltes som lykkeønskninger fra den hjemløse hunden også var en annen beskjed:

– Da han hilste på oss på slutten, spurte han var det som om han ba oss ta ham med hjem, sier Tamíris til nettstedet.

Foto: Privat

Ekteparet var ikke vonde å be. De hadde nettopp blitt to, og bestemte seg for å like godt bli tre med en gang.

Paret som nå også har hund har gitt han navnet «Braiá Caramelo». En sjekk hos veterinæren som har avslørt tidligere tidligere skader viser at hunden neppe hadde en enkel vei frem til han fant lykken i Tamiris og Douglas’ bryllup. Men der skjønt han blink og sikret seg et for alltid-hjem.

– Han er så kjærlig. Til tross for alt han har vært gjennom, tror han fortsatt på godheten til mennesker, sier Tamiris Muzini og legger til at hunden gir dem håp.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fem tips til å gjøre arbeidsdagen mer spennende for hunden og katten

True crime-serien «Direktøren» belyser det mystiske overfallet i Oslo i 2014