in ,

Han ber søsteren med Downs syndrom om å være brudepike i bryllupet hans – Se hennes rørende reaksjon

Chris Garafola er en 33 år gammel modell som alltid har hatt et nært forhold til sin eldre søster, Brittany (35). Da Chris skulle gifte seg med kjæresten sin, Tatiana, ville selvfølgelig ha søsteren i bryllupet for enhver pris, så han valgte å utsette bryllupsdatoen til Brittany var ledig.

Chris og Tatiana hadde tidlig bestemt seg for at de ønsket Brittany som brudepike i bryllupet. Brittany har Downs syndrom og Chris forklarer til People at helsen hennes var en hovedprioritet for paret.

Selv om de bare hadde planlagt et lite arrangement med nær familie og venner, ventet de på at Brittany skulle fullføre alle nødvendige vaksinasjoner før de begynte å organisere bryllupet og velge en dato.


Etter å ha forsikret seg om at Brittany var ferdig med vaksinering, kontaktet Chris og Tatiana henne via en videosamtale, inviterte henne til bryllupet og ba henne om å være brudepike. Det emosjonelle øyeblikket ble fanget på video og lagt ut på Chris sin YouTube-kanal.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Garafola (@chrisgarafola)

Brittany eksploderte av glede og hele familien var begeistret.

– Jeg ønsket å klemme henne så hardt fordi jeg ble så rørt! Å se hvor glad hun var viste meg hvor mye hun virkelig elsker oss. Jeg vet ikke hvordan jeg kunne vært så heldig å ha Brittany som søster, jeg elsker henne så mye, skriver Chris og fortsetter:

– Målet mitt er å sørge for at søsteren min har et godt liv, er trygg og sunn. Hennes lykke er min lykke – det har alltid vært slik, helt siden vi var små.

– Brittany betyr alt for meg. Hun har vært min beste venn siden dag én og vil fortsette å være det når jeg gifter meg, forteller Chris, og legger til at han alltid har satt søsteren først selv når han har vært i et forhold: «Vi er en pakke».

Dette har aldri vært et problem for Tatiana, men snarere tvert i mot.

Jeg kunne ikke bedt om noe bedre: Jeg elsker Brittany og hun har blitt en veldig kjær venn, jeg elsker henne, sier hun.

I videoen nedenfor kan du se Brittanys herlige reaksjon da hun blir spurt om å være brudepike. Trykk gjerne på deleknappen dersom dette lyste opp dagen din også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

92-åringen fikk frastjålet vesken sin – Da la Magnus (23) på sprang etter tyven

therese johaug

Johaug: – Skjønte jeg ikke kunne holde dette skjult lenger