Hjem Historier fra livet Hun fikk høre at hun var for feit for hennes veltrente mann – Tilsvaret hennes har inspirert tusenvis!

Hun fikk høre at hun var for feit for hennes veltrente mann – Tilsvaret hennes har inspirert tusenvis!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Du vet hva man sier om meninger – alle har en.

Dette faktumet blir ofte veldig tydelig i diverse kommentarfelt på sosiale medier. Netttrollene elsker å fortelle folk at de ikke er gode nok. En Instagrammer opplevde den slags håning som har blitt altfor vanlig på nettet, men i stedet for å ignorere det, bestemte hun seg for å bruke opplevelsen til noe positivt.

Jenna Kutcher fra Wisconsin i USA er en instagrammer og vert for en podcast ved navn «Goal Digger». Hun er helt klart en vakker, sunn kvinne alene, og hun er gift med denne fyren:

Drew Kutcher, også kjent som «Mr. 6-Pack,» jobber som personlig trener. Han og Jenna møttes på videregående og har vært forelsket siden første møte, men det stopper ikke noen mennesker fra å lure på hvordan noen som har en slik sixpack, kan være gift med noen som har «litt ekstra», som Jenna.

Jenna brukte Instagram for å svare haterne, og nå har hennes inspirerende melding om selvtillit og kroppspositivitet gått viral.

«Noen fortalte meg at de ikke kunne forstå at jeg hadde klart å lande en fyr som ser så bra ut som mannen min. Jeg vil være ærlig å si at jeg ble overrasket,» skrev Jenna på Instagram.

Jenna forklarte at kommentarene begynte å gjøre henne usikker på seg selv. Trollene traff henne på et ømt punkt.

«En del av min usikkerhet med kroppen min blir forsterket av slike kommentarer. Hvorfor skal jeg, en fyldig jente, få ham? Jeg føler meg uverdig.»

Men det Jenna deler med Drew stikker langt dypere enn hvordan deres fysiske kropper ser ut.

Deres kjærlighet er av den virkelige sorten.

«Denne mannen har omfavnet hver kurve og hver valk de siste ti årene og har alltid påminnet meg om at jeg er vakker selv når min indre dialog ikke stemmer overens (og når jeg ikke har dusjet på flere dager.)»

Drew elsker Jenna for hvem hun er som en person, ikke hvordan hennes kropp ser ut. Forestill deg det!

«Så ja, lårene mine kysser hverandre, armene mine er store, og rumpen min er langt fra stram, men det er bare mer av meg for han å elske, og jeg valgte mannen som kunne håndtere alt dette (og så mye mer!)»

«Jeg er så mye mer enn kroppen min, akkurat som han er, akkurat som du er. Ekte kjærlighet skiller ikke mellom størrelser.»

Etter at Jennas ord gikk viralt, la også Drew ut et innlegg på Instagram for å støtte meningene til sin kone.

LES OGSÅ: Døende 80-åring skulle få innlagt kateter – sykepleierens gjenfortelling om hendelsen har rørt millioner

«Er ikke ekteskap ment å handle om kjærlighet, aksept og at man verdsetter hverandre uansett hva? Måten vi ser ut har ingenting å gjøre med måten vi elsker på. Vi er takknemlige for å ha hverandre og kunne inspirere andre,» skriver han.

Drew fortsatte: «På slutten av dagen kan verdighet ikke komme fra andres meninger om deg, det må komme fra deg, og hvis du synes livet med min vakre kone, er nyhetsverdig, la oss være et eksempel på hva virkelige relasjoner er!»

Perfekt sagt, Drew og Jenna! Ikke la noen andre fortelle deg hva du burde føle om deg selv. Elsk deg selv først!

Del Jennas inspirerende melding!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com