Hjem Dyr Hunden beskyttet de to jentene da de gikk seg vill i skogen

Hunden beskyttet de to jentene da de gikk seg vill i skogen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

At de to små jentene som vandret inn i en mørk stor skog er trygt hjemme igjen kan de takke de mange som deltok som letemannskaper for – og familiens hund, Artemis.

De to jentene Abigail og Cecelia Bourg lekte hjemme i bakgården utenfor huset. De var sammen med familiens golden retriever, Artemis, da de gikk ut på eventyr. Men, som nettstedet Inspire More skriver, så kom de to i skade for å dra litt lenger hjemmefra enn det de hadde tenkt.

Mamma Mary Bourg ble mer og mer opprørt etter hvert som hun så etter de to døtrene på familiens seks mål store eiendom. Jentene som er 4 og 7 år gamle var ikke mulig å spore opp noe sted.

Da Abigail og Cecilia Bourg ble savnet i slutten av november i skogen bak hjemmet deres, var foreldrene paniske. Nå blir Artemis, Bourg-familiens hund, hyllet som en helt.

– Jeg begynte bare å løpe rundt på hele eiendommen – seks mål – og det var da jeg ringte mannen min og sa: «De er borte», forteller Mary Bourg til CBS News.

De to små jentene hadde vandret godt over halvannen kilometer. Da de ble slitne, lot Artemis jentene legge seg og hvile seg på ham.

Jentene sammen med hunden sin.

Både politi og naboer var ute og lette etter jentene i fire timer – helt til noen hørte Artemis bjeffe.

Men da søkemannskapen kom nærmere, slapp ikke Artemis dem bort til jentene.

– Han sirklet rundt dem og knurret mot folket for å beskytte dem, forteller jentenes mor.

Det var først etter at jentene ble gjenforent med foreldrene at de fant ut at det faktisk var Artemis som hadde fått dem til å gå seg vill.

– Han løp foran oss. Vi prøvde å følge etter ham, men vi slet med å holde følge, forteller Abigail Bourg.

Familien har imidlertid tilgitt ham.

– Han har et frikort en stund. Jeg skal ikke mase på ham når han tygger på tepper og sko, sier jentenes far, Justin Bourg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com