torsdag, februar 27, 2020
Dyr Han blir kastet ut av vinduet - føreren som...

Han blir kastet ut av vinduet – føreren som kommer bak tar affære!

-

Lille Billy, som han nå kalles har hatt ett tøft liv. Han kom til en familie som dessverre ikke brydde seg om han og behandlet han ekstremt dårlig.

En dag blir Billy utsatt for en grusom handling. Han blir slengt ut av et bilvindu i stor fart på motorveien. En bil som kjører et stykke bak, ser at noe slenges ut av vinduet, men føreren ser ikke hva. Når han nærmer seg ser han det grusomme – det var en hund som ble kastet ut.

Flere biler kjører forbi, og selv om det kan være livsfarlig å stoppe på den trafikkerte vegen så stanset mannen bilen for å forsøke å redde Buddy.

Buddy, som har rullet flere meter når han ble kastet ut i fart er alvorlig skadet og føreren kjører han til et dyresykehus hvor han bli liggende på intensivavdelingen i flere uker.

Buddy får en ny, snill familie, men har lenge vanskelig for å stole på mennesker. Det er ikke rart etter hvordan han ble behandlet, men etter tid, og masse kjærlighet har Buddy blitt en lykkelig hund som er svært knyttet til sin familie!

Det er ubegripelig at mennesker kan gjøre slike handlinger, vi håper at personen som gjorde dette blir stilt til ansvar og aldri kommer nær et dyr igjen!

Vi får vondt av å se lille Billy på klippet nedenfor, men det gjør også godt å se at han nå er en lykkelig og glad hund. Takk for at det finnes mennesker som bryr seg!

Kjøp av hund skal være nøye vurdert og gjennomtenkt. Dessverre så finnes det mange useriøse hundeoppdrettere som selger valper til hvem som helst!

Hjelp oss å redusere sjansen for at dette skjer igjen – del dette innlegget!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...