Forsiden Dyr Han blir kastet ut av vinduet - føreren som kommer bak tar...

Han blir kastet ut av vinduet – føreren som kommer bak tar affære!

Lille Billy, som han nå kalles har hatt ett tøft liv. Han kom til en familie som dessverre ikke brydde seg om han og behandlet han ekstremt dårlig.

En dag blir Billy utsatt for en grusom handling. Han blir slengt ut av et bilvindu i stor fart på motorveien. En bil som kjører et stykke bak, ser at noe slenges ut av vinduet, men føreren ser ikke hva. Når han nærmer seg ser han det grusomme – det var en hund som ble kastet ut.

Flere biler kjører forbi, og selv om det kan være livsfarlig å stoppe på den trafikkerte vegen så stanset mannen bilen for å forsøke å redde Buddy.

Buddy, som har rullet flere meter når han ble kastet ut i fart er alvorlig skadet og føreren kjører han til et dyresykehus hvor han bli liggende på intensivavdelingen i flere uker.

Buddy får en ny, snill familie, men har lenge vanskelig for å stole på mennesker. Det er ikke rart etter hvordan han ble behandlet, men etter tid, og masse kjærlighet har Buddy blitt en lykkelig hund som er svært knyttet til sin familie!

Reklame

Det er ubegripelig at mennesker kan gjøre slike handlinger, vi håper at personen som gjorde dette blir stilt til ansvar og aldri kommer nær et dyr igjen!

Vi får vondt av å se lille Billy på klippet nedenfor, men det gjør også godt å se at han nå er en lykkelig og glad hund. Takk for at det finnes mennesker som bryr seg!

LES OGSÅ
Gavin ble banket opp fordi han har Asperger syndrom - han slo tilbake på genialt vis!

Kjøp av hund skal være nøye vurdert og gjennomtenkt. Dessverre så finnes det mange useriøse hundeoppdrettere som selger valper til hvem som helst!

Hjelp oss å redusere sjansen for at dette skjer igjen – del dette innlegget!

Christine Ertesvåg
Christine har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2016. Skribent som er utdannet lærer og som alltid er på utkikk etter engasjerende historiene.

Mest lest nå

7 gode tips om hvordan dere kan få en vellykket familieferie

Sommeren står for døren og mange familier og par har store forventninger til dager fylte av romantikk, kvalitetstid, gode opplevelser og glade barn. Skuffelsen...

Derfor åpner Morgan Freeman reservat for bier

Vi har alle hørt om den dramatiske biekollapsen rundt om i verden. Enten du er fan av de eller ikke, så spiller bier en...

Cristiano Ronaldo ser 11 år gammel syk gutt langs veien – overrasker alle med gesten sin

Uansett hvor berømt du er så er det viktig å anerkjenne fansen. Den profesjonelle fotballspilleren Cristiano Ronaldo er like verdenskjent for sine talent på banen...

Skoledistrikt hylles for sin løsning på matsvinn

Hvis du noen gang har jobbet i et profesjonelt kjøkken, så vet du at mye mat blir sløst og kastet. I følge Matvett kaster...

Ane Dahl Torp ønsker forbud: Barn under 13 år bør ikke bruke sosiale medier

Den kjente skuespilleren mener det må gjøres noe med barns bruk av sosiale medier.  Ifølge Familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er tre av fire barn...