Hjem Familie Var gift i 71 år – avsluttet livet hånd i hånd

Var gift i 71 år – avsluttet livet hånd i hånd

Koronapandemien har påvirket mennesker over hele verden. Mange har mistet levebrødet, mange har måttet betale på andre måter og mange har dessverre mistet livet.

Gertrude og Glenn Richardsons, fra Ohio, USA, er to av dem som har mistet livet av COVID-19. Paret hadde vært gift i nesten 72 år da viruset skilte dem fra hverandre. Hånd i hånd døde de etter vel 71 års ekteskap.

Foto: privat

Møttes i 1940

Ekteparets døtre forteller til Fox 19 hvordan foreldrene møtte hverandre i en kirke i 1940. Etter åtte år som kjærester giftet de seg i 1948 og siden da har Gertrude og Glenn holdt sammen i tykt og tynt.

– Du kunne se hvor mye de elsket hverandre, sier en av døtrene.

Videre forteller de at Gertrude ikke var hjemmeboende hennes siste fire år, men at ektemannen besøkte henne hver kveld for å kysse henne god natt.

Da paret ble rammet av COVID-19 fikk de være sammen deres siste stund, og døde hånd i hånd innen samme døgn. Etter nesten 80 år sammen forlot de også livet sammen.

Nå skal døtrene og deres familier samles for å feire foreldrenes bryllupsdag, som de alltid har gjort. De ønsker å oppfordre andre til å ta viruset på alvor.

– Det er alvorlig. Det kan ramme hvem som helst. Du tror at det bare skjer med andre personer, men du er den andre personen for noen andre, sier parets døtre til Fox 19.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com