Jessica Eaves, mor til fire, var på handletur i den amerikanske byen Guthrie, Oklahoma. Plutselig merker hun at noen har stjålet lommeboken hennes.

Det hadde akkurat stått en mann bak Jessica og hun bestemmer seg for å se etter mannen. Hun ringte verken politiet eller skrek etter personalet, hun forholdt seg rolig og firebarnsmoren ønsket å løse situasjonen uten å skape en scene.

Foto: Jessica Eaves (Facebook)

Etter å ha lett en stund får hun øye på mannen. Hun følte seg sikker på at det måtte være han som hadde tatt lommeboken, så hun gikk rolig frem for å konfrontere mannen. Hun ga han et valg:

Foto: Kunal Mehta/Shutterstock.com

«Enten gir du meg lommeboken tilbake, og så har vi ordnet opp i dette. Jeg kan til og med gå til kassen sammen med deg og betale for varene dine. Hvis ikke, så ringer jeg til politiet!» Sa Jessica til den fremmede mannen ifølge Huffington post.

Mannen ga henne lommeboken tilbake og begynte å gråte. Han unnskyldte seg flere ganger og forklarte hvor mye han skammet seg over hva han hadde gjort. Han var en fattig far, sa han.

Foto: Shutterstock

Ved kassen betalte Jessica for lommetyvens varer som besto av melk, brød, kjeks og ost. Det kostet litt over 27 dollar, og i lommeboken til Jessica som vanligvis aldri hadde kontanter, var det akkurat 28 dollar.

Da tenkte jeg at dette var det Gud som sto bak – det hadde ingenting med meg å gjøre, sier Jessica til Fox News.

Her kan du se et interview med Jessica:

 

SISTE NYTT