Hjem Kjendisnytt Märtha Louises private julebilder og tankevekkende tekst: – Tillat deg selv å føle glede

Märtha Louises private julebilder og tankevekkende tekst: – Tillat deg selv å føle glede

Del
X

For ett år siden fikk Märtha Louise den utenkelige nyheten. Eksmannen og pappaen til hennes barns, Ari Behn, hadde tatt sitt eget liv. Denne julen ble nok ekstra spesiell for prinsessen og familien hennes.

I et nytt innlegg på Instagram har Märtha Louise delt noen nydelige julebilder fra familiens høytid, sammen med en tankevekkende tekst.

«Denne julen har vært ganske annerledes fra tidligere år, men vi har klart å finne julestemningen. En av de viktigste tingene vi som familie har oppdaget etter tapet av Ari, faren til mine nydelige barn, som tok selvmord for et år siden, har vært å omfavne kjærlighet, glede, morsomme ting og lek sammen med tristheten som er uunngåelig i sorg,» skriver prinsessen.

Foto: Märtha Louise / Instagram

«Om det å være trist og sørge er å puste ut, så er glede, kjærlighet og juleånden det å puste inn,» skriver hun videre.

LES OGSÅ: Familiedansen til Märtha Louise og Durek Verrett tar fullstendig av

Foto: Märtha Louise / Instagram

Prinsessen fortsetter:

«Som vi alle vet, om vi bare puster ut, så dør vi. Om vi bare puster inn så dør vi også. Så vi trenger å balansere de to og tillate en pause fra tristheten, fra sorgen. Å ta en pause fra tårene uten å få dårlig samvittighet er viktig. Tillat deg selv å føle glede, ha det gøy, le og være sosial i vanskelige tider. Sorg er slitsomt mentalt og psykisk og vi trenger alle en pause.»

Foto: Märtha Louise / Instagram

Enormt med reaksjoner

Julebildene og ordrene til Märtha Louise får nå enormt med reaksjoner på Instagram. Over 20.000 mennesker har likt innlegget hennes og svært mange takker hun for et viktig perspektiv.

Foto: Märtha Louise / Instagram

LES OGSÅ: Märtha Louise om den første julen uten Ari

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com