Kjendisnytt Nå skal Johaug og Northug samarbeide om å slå...

Nå skal Johaug og Northug samarbeide om å slå svenskene

-

- Reklame -

I desember 2018 slapp nyheten om at vår kanskje største skistjerne legger opp. Nå skal Petter Northug på ny konkurrere mot svenskene.

I det nye programmet «Landskampen» har TV 2 samlet en rekke profilerte skiutøvere fra Norge og Sverige. Blant annet Petter Northug og Therese Johaug.

Fire nordmenn mot fire svensker. Konseptet som akkurat nå er under innspilling på greske Rhodos innebærer fysiske dueller mellom nordmennene og svenskene.

På Norges lag stiller Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff.

Svenskene på sin side stiller også med profilerte utøvere. Calle Halfvarsson, Charlotte Kalla, Hanna Öberg og Sebastian Samuelsson skal forsvare nabolandets ære.

Møter Halfvarsson ansikt til ansikt

Programmet som ligger opp til konkurranse mellom nordmennene og svenskene byr også på sosialt samspill hvor utøverne blant annet skal spise middag sammen hver kveld.

Ekstra spennende blir det nok med møtet mellom Petter Northug og Calle Halfvarsson. Det har vært mange krasse ord rivalene i mellom og senest under VM i Seefeld ble Northug anklaget av svenskene for regelrett å mobbe Halfvarsson. «Det er motbydelig. Det er bare feig mobbing», skrev Den svenske kommentatoren Tomas Pettersson etter Northugs uttalelser om sin tidligere rival.

Det er gøy

Til VG forteller Northug at det å slenge drit til motstandere er en del av spillet, og at det er gøy å snakke med Halfvarsson under andre omstendigheter på Rhodos.

«Vi har aldri snakket sammen på det planet vi gjør under denne innspillingen. Vi har vært rivaler og bare slengt dritt til hverandre. Det har vært alt av kommunikasjon, egentlig. Men nå som jeg har lagt opp og jeg vet at vi ikke møtes i løypa mer, er det gøy å drøfte det som har skjedd og det som har vært sagt de årene vi møtte hverandre. Og det får vi gjort her», sier han til avisen.

Halfvarsson på sin side sier til VG at Northugs drittslenging bare har gitt motivasjon.

«Mange synes kanskje at det er rart, men jeg har faktisk likt det, det har gitt meg motivasjon», uttaler han.

Johaug gleder seg

Therese Johaug forteller til Dagbladet at hun synes det er spennende å møte konkurrentene på en litt annen arena.

«Det er moro å møtes på en helt annen måte enn vi vanligvis gjør, og å konkurrere i helt andre former. Vi blir også godt kjent på tvers av lagene, og jeg synes det er interessant å høre og lære om veien til suksess for de andre deltakerne,» sier hun til avisen før hun sender et aldri så lite stikk til Northug.

«Laget vårt er meget bra, men det skal jo selvsagt bli interessant å se hvordan formen til han «pensjonisten» på laget er.»

TV 2 har enda ikke lansert når serien som nå er under innspilling skal vises på TV.

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

De tre pensjonistene danser til Michael Jackson. Får publikum til å hyle av latter

De kaller seg The Awesome Threesome, og er alle over 70 år. De elsker å danse, men har aldri...

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men...

Den store julekalender-favoritten er tilbake

Er du av dem som gleder deg til 1. desember, fordi da begynner julekalenderen på NRK? Da kan du...

Audun ble «Årets fotograf» med dette fantastiske ørnebildet

Denne uka fikk Audun Rikardsen fra Steigen i Nordland naturfotografenes Oscar – prisen "Wildlife Photographer of the Year" for...

Elsa (93) var døden nær av underernæring – hjemmetjenesten lagde ikke mat til henne

Elsa Rix fra Lomma kommune i Sverige,  fikk innvilget hjemmetjeneste to ganger om dagen. De skulle blant annet lage...

Kongen spøkte på Dronningens bekostning under gallamiddagen

Torsdag kveld denne uken var stortingsrepresentantene samlet til gallamiddag på slottet. Tradisjonen tro, holdt Kong Harald tale. Og tradisjonen...