Forsiden Kjendisnytt Nå skal Johaug og Northug samarbeide om å slå svenskene

Nå skal Johaug og Northug samarbeide om å slå svenskene

I desember 2018 slapp nyheten om at vår kanskje største skistjerne legger opp. Nå skal Petter Northug på ny konkurrere mot svenskene.

I det nye programmet «Landskampen» har TV 2 samlet en rekke profilerte skiutøvere fra Norge og Sverige. Blant annet Petter Northug og Therese Johaug.

Fire nordmenn mot fire svensker. Konseptet som akkurat nå er under innspilling på greske Rhodos innebærer fysiske dueller mellom nordmennene og svenskene.

Reklame

På Norges lag stiller Petter Northug, Therese Johaug, Emil Iversen og Tiril Eckhoff.

Svenskene på sin side stiller også med profilerte utøvere. Calle Halfvarsson, Charlotte Kalla, Hanna Öberg og Sebastian Samuelsson skal forsvare nabolandets ære.

Møter Halfvarsson ansikt til ansikt

Programmet som ligger opp til konkurranse mellom nordmennene og svenskene byr også på sosialt samspill hvor utøverne blant annet skal spise middag sammen hver kveld.

Ekstra spennende blir det nok med møtet mellom Petter Northug og Calle Halfvarsson. Det har vært mange krasse ord rivalene i mellom og senest under VM i Seefeld ble Northug anklaget av svenskene for regelrett å mobbe Halfvarsson. «Det er motbydelig. Det er bare feig mobbing», skrev Den svenske kommentatoren Tomas Pettersson etter Northugs uttalelser om sin tidligere rival.

Det er gøy

Til VG forteller Northug at det å slenge drit til motstandere er en del av spillet, og at det er gøy å snakke med Halfvarsson under andre omstendigheter på Rhodos.

LES OGSÅ
Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

«Vi har aldri snakket sammen på det planet vi gjør under denne innspillingen. Vi har vært rivaler og bare slengt dritt til hverandre. Det har vært alt av kommunikasjon, egentlig. Men nå som jeg har lagt opp og jeg vet at vi ikke møtes i løypa mer, er det gøy å drøfte det som har skjedd og det som har vært sagt de årene vi møtte hverandre. Og det får vi gjort her», sier han til avisen.

Halfvarsson på sin side sier til VG at Northugs drittslenging bare har gitt motivasjon.

«Mange synes kanskje at det er rart, men jeg har faktisk likt det, det har gitt meg motivasjon», uttaler han.

Johaug gleder seg

Therese Johaug forteller til Dagbladet at hun synes det er spennende å møte konkurrentene på en litt annen arena.

«Det er moro å møtes på en helt annen måte enn vi vanligvis gjør, og å konkurrere i helt andre former. Vi blir også godt kjent på tvers av lagene, og jeg synes det er interessant å høre og lære om veien til suksess for de andre deltakerne,» sier hun til avisen før hun sender et aldri så lite stikk til Northug.

«Laget vårt er meget bra, men det skal jo selvsagt bli interessant å se hvordan formen til han «pensjonisten» på laget er.»

TV 2 har enda ikke lansert når serien som nå er under innspilling skal vises på TV.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT