Hjem Viralt Naboene kjørte over blomstene hans – hevnen hans førte til fem ødelagte biler

Naboene kjørte over blomstene hans – hevnen hans førte til fem ødelagte biler

Familien hadde vært i strid med naboene over flere år. Men til slutt kom dråpen som fikk alt til å eksplodere. Det resulterte i fem ødelagte biler.

Det er datteren Miha som forteller historien på internettforumet Reddit. Den handler om to naboer, en grusvei og et hjørne.

«Vi lot naboene få bruke en kvadratmeter på hjørnet av vår eiendom når de skulle kjøre inn til sitt hus, slik at de kjørte sikrere og ikke skadde vår eiendom», skriver Miha.

Innenfor den ene kvadratmeteren som naboene fikk bruke, hadde Mihas far plantet noen blomster og busker, samt at det gikk et tynt metallgjerde der. En dag hadde naboen bestilt en lastebil full av ved. Lastebilen kjørte over bedet og gjerdet.

Foto: privat

«Ingen ville betale for skaden. Gjerdet vårt bestod av busker, blomster og et lite metallgjerde. Plantene var nå helt ødelagt og deler av gjerdet var helt bøyd. Vi måtte plante om hele bedet og sette opp et nytt gjerde», skriver Miha.

Og det var ikke første gangen det skjedde. Dette var den tredje gangen naboen kjørte over bedet og ødela det.

Til slutt ble faren så lei at han kom opp med en genial ide. Han plasserte ut store plastbaljer fylt med tunge steiner langs hjørnet på tomtegrensen. Naboene ble rasende.

Ødelagt fem biler

«De var skikkelig sinte og ville ringe politiet. Men de gjorde det aldri, siden de visste at det lille området var vår eiendom. En av naboene truet til og med pappa med at han skulle kaste en hakke i ryggen hans», skriver datteren.

LES OGSÅ: Bondens hevn mot søppelforurensning tar av i sosiale medier

Da ble faren hennes ble om mulig enda mer rasende, og bestemte seg for å ta hevnen til nye høyder. Han bygde en betongvegg langs hjørnet.

Til nå, har fem naboer kollidert med betongveggen og ødelagt bilene sine. Og faren, han koser seg like mye hver gang.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com