Hjem Familie Olive (2) med Downs får en dukke som ligner på henne – reaksjonen rører tusener

Olive (2) med Downs får en dukke som ligner på henne – reaksjonen rører tusener

To år gamle Olive Mohlman, fra O’Fallon, Illinois , ble overrasket på sin andre bursdag med en dukke som ble spesialdesignet av moren Kimberly, 39, for å se ut som henne.

Dukken ble laget for å ligne på den to år gamle jenta med Down syndrom. Og gjett om hun ble glad for den!

I en bedårende hjemmevideo, tatt av moren, kan an se Olive begeistret pakke ut den personlige dukken.

Olive bryter ut med et «åååå» mens hun ser overrasket og sjokkert på det nye leketøyet sitt. Så omfavner, klemmer og kysser hun dukken.

Den glade moren Kimberly innrømmet at hun «gråt glade tårer» da hun så Olive se på dukken for første gang.

– Jeg var en så stolt mor da jeg så reaksjonen hennes – du kan se at hun elsket det så mye, sier hun og forteller videre at det føles godt å kunne spre glede i en vanskelig tid. Og er det noe videoen av lille Olive gjør, så er det nettopp å spre glede. Over 1,5 millioner visninger har det blitt på Youtube.

– Jeg tror det er den perfekte videoen fordi den får folk til å smile og gråte gledestårer – vi trenger mer av det i disse stressende tidene, sier moren.

Foto: Skjermdump Youtube

Lager dukker med Downs

Dukken Olive (2) fikk var designet av moren. Men nå begynner flere og flere leketøysprodusenter å lage dukker som skal representere mangfoldet i samfunnet.

Et av dem er Miniland. De lager dukker av barn med Downs, med briller, forskjellig hudfarge og andre ting som skiller dukkene fra de klassiske leketøyene.

«Det lar barna lære om mangfoldet i oss alle, og hvordan man kan utvikle sosiale ferdigheter som empati og toleranse, skriver de på hjemmesiden sin. «

Nedenfor kan du se det herlige klippet som viser da to år gamle Olive fikk dukken sin.

LES OGSÅ: Gutten ble vraket til en kleskampanje fordi han har Downs syndrom – Få med deg morens geniale tilsvar!

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com