mandag, november 18, 2019
Historier fra livet Sju år gamle Grace er allerede en erfaren modell...

Sju år gamle Grace er allerede en erfaren modell – med Downs Syndrom

-

Et ut av 700 barn fødes med Downs Syndrom, og sju år gamle Grace Isabella Wharton fra Cheshire i England er et av dem. Til tross for foreldrenes bekymring da de fikk det å vite, har Grace feid alle fordommer til side, og utmerker seg svært så positivt – som modell!

Hvilket er litt av en bragd i seg selv, for akkurat det nåløyet er mer enn trangt, men Grace klarte det med glans etter at moren Cheryl tok henne med på en audition for modeller med funksjonshemminger.

Allerede på sin første fotografering sjarmerte hun alle i senk, og med med stor selvsikkerhet og utstråling fant hun seg hurtig til rette foran kameraet.

– Grace fikk kontrakt svært hurtig. Disney har allerede vist sin interesse, og hun har gjort arbeid for dem, CBeebies og BBC siden da, forteller moren til den engelske avisen Daily Mail.

Nå arbieder Grace fast for Zebedee Management, et modellbyrå som representerer modeller med spesielle behov og som har over 300 modeller i portfolien. Byrået satser spesielt på slike modeller og håper med det å sende et signal til verden om at de ikke er så veldig annerledes enn alle andre.

Dessverre er det få muligheter i dagens samfunn for mennesker som Grace, men hun har med sin vilje og sjarme vist at det faktisk nytter. Bare man vil nok.

Grace nyter den velfortjente suksessen i fulle drag, og moren kan ikke annet enn å innrømme at livet har endret seg drastisk siden Grace begynte som modell.

Til tross for de dårlige oddsene fortsetter Grace å imponere og utvikle seg, og læreren hennes forteller at hun er en av de mest populære elevene i klassen. Ikke fordi hun er modell, men fordi hun har en fantastisk personlighet.

Vanligvis kommer diagnosen med en eller flere andre helseproblemer. Dårlig hørsel og syn er vanlig, og ikke sjelden har de også problemer med hjertet.

Ved siden av modellvirksomheten har Grace også suksess i ellers i livet. Skolen går bra, men hun sliter litt med språket. Dette er vanlig for personer med Downs Syndrom, men Grace arbeider med det, og får god hjelp til å utvikle seg videre.

Uansett, lille Grace er så full av glede og lykke at hun lar seg ikke hemme av hverken det ene eller det andre, og hun lever livet fullt ut hver eneste dag. Hun får så mye kjærlighet fra familie og venner og har allerede opparbeidet seg en stor fanskare på de sosiale medier, og hun har knapt begynt på livet!

Del gjerne denne vakre historien så andre også kan se at alle kan bli hva de vil – uansett. Det er Grace et levende bevis på.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Arrangerer kjøttkonferanse i 2020: – «jeg forsvarer kjøttspiserne»

David Bodiroza fra Falkenberg i Sverige elsker å ha kjøtt til alle måltid. Han er lei av det negative...

Her er Jamie Olivers`s oppskrift på nydelig potetgrateng

Denne retten kan du enten la være selve hovedretten eller du kan bruke den som tilbehør til biff, kylling...

Maine coon-katten Lotus, tar Instragram med storm

Den svenske katten Lotus er like stor som et barn. Og da mener vi ikke som en liten baby....

Da brannmannen så gutten uten språk, sjokkerte han alle ved å snakke med ham

Det var en kald januarkveld i Manchester, New Hampshire. Den lille gutten stod med store øyne i døra til...

Jenta med den uvanlige sykdommen inspirerer folk over hele verden

14 år gamle Nikki Lilly har en uvanlig sykdom som gjør at ansiktet hovner kraftig opp. Men i stedet...

Pitbullen Sasha reddet baby fra flammene

Både moren og babyen lå og sov, da det begynte å brenne. Heldigvis var pitbullen Sasha våken, og reddet...