Forsiden Historier fra livet Sju år gamle Grace er allerede en erfaren modell - med Downs...

Sju år gamle Grace er allerede en erfaren modell – med Downs Syndrom

Et ut av 700 barn fødes med Downs Syndrom, og sju år gamle Grace Isabella Wharton fra Cheshire i England er et av dem. Til tross for foreldrenes bekymring da de fikk det å vite, har Grace feid alle fordommer til side, og utmerker seg svært så positivt – som modell!

Hvilket er litt av en bragd i seg selv, for akkurat det nåløyet er mer enn trangt, men Grace klarte det med glans etter at moren Cheryl tok henne med på en audition for modeller med funksjonshemminger.

Reklame

Allerede på sin første fotografering sjarmerte hun alle i senk, og med med stor selvsikkerhet og utstråling fant hun seg hurtig til rette foran kameraet.

– Grace fikk kontrakt svært hurtig. Disney har allerede vist sin interesse, og hun har gjort arbeid for dem, CBeebies og BBC siden da, forteller moren til den engelske avisen Daily Mail.

Nå arbieder Grace fast for Zebedee Management, et modellbyrå som representerer modeller med spesielle behov og som har over 300 modeller i portfolien. Byrået satser spesielt på slike modeller og håper med det å sende et signal til verden om at de ikke er så veldig annerledes enn alle andre.

Dessverre er det få muligheter i dagens samfunn for mennesker som Grace, men hun har med sin vilje og sjarme vist at det faktisk nytter. Bare man vil nok.

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Grace nyter den velfortjente suksessen i fulle drag, og moren kan ikke annet enn å innrømme at livet har endret seg drastisk siden Grace begynte som modell.

Til tross for de dårlige oddsene fortsetter Grace å imponere og utvikle seg, og læreren hennes forteller at hun er en av de mest populære elevene i klassen. Ikke fordi hun er modell, men fordi hun har en fantastisk personlighet.

Vanligvis kommer diagnosen med en eller flere andre helseproblemer. Dårlig hørsel og syn er vanlig, og ikke sjelden har de også problemer med hjertet.

Ved siden av modellvirksomheten har Grace også suksess i ellers i livet. Skolen går bra, men hun sliter litt med språket. Dette er vanlig for personer med Downs Syndrom, men Grace arbeider med det, og får god hjelp til å utvikle seg videre.

Uansett, lille Grace er så full av glede og lykke at hun lar seg ikke hemme av hverken det ene eller det andre, og hun lever livet fullt ut hver eneste dag. Hun får så mye kjærlighet fra familie og venner og har allerede opparbeidet seg en stor fanskare på de sosiale medier, og hun har knapt begynt på livet!

Del gjerne denne vakre historien så andre også kan se at alle kan bli hva de vil – uansett. Det er Grace et levende bevis på.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT