Forsiden Musikk Som 4-åring sang Claire Ryann "Silent night" - nå tar den av...

Som 4-åring sang Claire Ryann «Silent night» – nå tar den av på ny

-

Claire Ryann er vel det vi med sikkerhet kan kalle en nymotens barnestjerne. Jente som nå har fylt 6 år har de siste årene blitt en verdenssensasjon på Youtube.

Sammen med sin far har hun laget en rekke låter som har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. Låtene som publiseres på YouTube-kanalen «Claire and the Crosbys», som følges av nesten 1,5 millioner abonnenter.

Far sluttet i jobben

Pappa, Dave Crosby, synes at Claire var et talent utenom det vanlige. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å vurdere dine egne barns talent. Dave filmet derfor sin da 3 år gamle datter mens hun sang, og lastet videoen opp på Youtube. Resten er historie.  

Videoen tok av som en rakket og i løpet av de neste to årene sluttet Dave Crosby i jobben han hadde hos Amazon. Nå skulle han følge datteren opp på heltid. 

«Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg skulle få jobbe med heltid med en Youtube-kanal hvor datteren min er stjerna. Vår første video gikk viralt og siden da har vi bare gått fra den ene store opplevelsen til den andre,» sier han til nettstedet geekwire

En av de meste populære låtene er hennes versjon av «Silent Night». Claire var ikke eldre enn 4 år da hun sang den, og i dag er videoen sett nesten seks millioner ganger på Youtube. 

LES OGSÅ
Kjøpte lastebil for under 40.000 kroner - se den imponerende forvandlingen

Vi kan ikke si annet enn at dette er noe av det nydeligste vi har hørt på lenge. Nyt låta nedenfor og ha en fin adventstid! 

LES OGSÅ
11-åringen fikk blodkreft og ble mobbet på skolen - nå får han sin revansje

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .