Musikk Som 4-åring sang Claire Ryann "Silent night" - nå...

Som 4-åring sang Claire Ryann «Silent night» – nå tar den av på ny

-

- Reklame -

Claire Ryann er vel det vi med sikkerhet kan kalle en nymotens barnestjerne. Jente som nå har fylt 6 år har de siste årene blitt en verdenssensasjon på Youtube.

Sammen med sin far har hun laget en rekke låter som har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. Låtene som publiseres på YouTube-kanalen «Claire and the Crosbys», som følges av nesten 1,5 millioner abonnenter.

Far sluttet i jobben

Pappa, Dave Crosby, synes at Claire var et talent utenom det vanlige. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å vurdere dine egne barns talent. Dave filmet derfor sin da 3 år gamle datter mens hun sang, og lastet videoen opp på Youtube. Resten er historie.  

Videoen tok av som en rakket og i løpet av de neste to årene sluttet Dave Crosby i jobben han hadde hos Amazon. Nå skulle han følge datteren opp på heltid. 

«Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg skulle få jobbe med heltid med en Youtube-kanal hvor datteren min er stjerna. Vår første video gikk viralt og siden da har vi bare gått fra den ene store opplevelsen til den andre,» sier han til nettstedet geekwire

En av de meste populære låtene er hennes versjon av «Silent Night». Claire var ikke eldre enn 4 år da hun sang den, og i dag er videoen sett nesten seks millioner ganger på Youtube. 

Vi kan ikke si annet enn at dette er noe av det nydeligste vi har hørt på lenge. Nyt låta nedenfor og ha en fin adventstid! 

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...

Hun var anti-fyllekjøring-kampanjens ansikt utad. Nå er hun død

Jacqui Saburido fra Austin i Texas var var bare 20 år gammel da hun og fire venninner ble påkjørt...