fredag, desember 13, 2019
Viralt Som 4-åring sang Claire Ryann "Silent night" - nå...

Som 4-åring sang Claire Ryann «Silent night» – nå tar den av på ny

-

Claire Ryann er vel det vi med sikkerhet kan kalle en nymotens barnestjerne. Jenta som nå har fylt 7 år har de siste årene blitt en verdenssensasjon på Youtube.

Sammen med sin far har hun laget en rekke låter som har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. Låtene som publiseres på YouTube-kanalen «Claire and the Crosbys», som følges av nesten 1,5 millioner abonnenter.

Far sluttet i jobben

Pappa, Dave Crosby, synes at Claire var et talent utenom det vanlige. Men det er selvfølgelig alltid vanskelig å vurdere dine egne barns talent. Dave filmet derfor sin da 3 år gamle datter mens hun sang, og lastet videoen opp på Youtube. Resten er historie.  

Videoen tok av som en rakket og i løpet av de neste to årene sluttet Dave Crosby i jobben han hadde hos Amazon. Nå skulle han følge datteren opp på heltid. 

«Jeg tenkte at dette var helt fantastisk. Jeg skulle få jobbe med heltid med en Youtube-kanal hvor datteren min er stjerna. Vår første video gikk viralt og siden da har vi bare gått fra den ene store opplevelsen til den andre,» sier han til nettstedet geekwire

En av de meste populære låtene er hennes versjon av «Silent Night». Claire var ikke eldre enn 4 år da hun sang den, og i dag er videoen sett nesten seks millioner ganger på Youtube. 

Vi kan ikke si annet enn at dette er noe av det nydeligste vi har hørt på lenge. Nyt låta nedenfor og ha en fin adventstid! 

HØR OGSÅ: Claire har blitt verdenskjent – versjonen av den populære Elvis-låta tar verden med storm

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...