in

Tenåringer plaget et ekorn, og lo mens det skrek!

Det finnes ikke ord hvor hvor grusomt det er med dyreplageri. Dessverre hører vi stadig om mennesker som plager dyr, og til og med synes at det er festlig!

Onsdag kveld satt Susanne Lundgren fra Holmsund i Sverige, ute og drakk kaffe sammen med venner.  Plutselig hørte de skudd, dyreskrik og latter fra skogen. De gikk inn i skogen for å se, og der så de tre unge gutter med luftgevær som skjøt mot et skrikende ekorn. De lo høyt når de skjøt, forteller Susanne til SVT.

«Vi gikk frem og spurte hva de holdt på med, men da løp de. På bakken lå et skutt ekorn.»


Ekornet ble dessverre drept. Susanne tok bilde av det og la det ut i en gruppe for Holmsund på facebook, i håp om at foreldre skal ta en prat med barna sine for å finne ut hvem som pinte det stakkars ekornet til døde.

«Guttene var nok mellom 14-17 år. Jeg forstår ikke hvordan noen kan gjøre slikt. Skriket fra ekornet og guttenes latter, var det verste», sier Susanne som har fått mye respons på innlegget sitt på Facebook.

Det er viktig at ungdommer og andre som gjør slike ting, ser at slikt blir tatt tak i. Det er helt uakseptabelt og ingenting annet enn dyreplageri.

Del gjerne videre for å vise din avsky! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Brannmennene var i full sving med å slukke den overtente boligen – Da får de øye på hunden som løper inn i flammene

13-åringen brukte sang som terapi når foreldrene skilte seg. Hun meldte seg så på et talentprogram og imponerte stort!