onsdag, juli 8, 2020

Tenåringer plaget et ekorn, og lo mens det skrek!

Mest lest nå

Derfor bør ingefær inngå i kostholdet

Ingefær har blitt brukt som naturmedisin gjennom hundrevis av år. Det er ikke tilfeldig. Denne urten har en rekke positive innvirkninger på helsen din. 1....

Harald filmet nordlyset da det plutselig dukket opp noe spektakulært i havet

Fotograf Harald Albrigtsen var ute å filmet det spektakulære nordlyset utenfor norskekysten da det skjedde noe som har begeistret hundretusener av mennesker. Vi skal tilbake...

Det finnes ikke ord hvor hvor grusomt det er med dyreplageri. Dessverre hører vi stadig om mennesker som plager dyr, og til og med synes at det er festlig!

Onsdag kveld satt Susanne Lundgren fra Holmsund i Sverige, ute og drakk kaffe sammen med venner.  Plutselig hørte de skudd, dyreskrik og latter fra skogen. De gikk inn i skogen for å se, og der så de tre unge gutter med luftgevær som skjøt mot et skrikende ekorn. De lo høyt når de skjøt, forteller Susanne til SVT.

«Vi gikk frem og spurte hva de holdt på med, men da løp de. På bakken lå et skutt ekorn.»


Ekornet ble dessverre drept. Susanne tok bilde av det og la det ut i en gruppe for Holmsund på facebook, i håp om at foreldre skal ta en prat med barna sine for å finne ut hvem som pinte det stakkars ekornet til døde.

«Guttene var nok mellom 14-17 år. Jeg forstår ikke hvordan noen kan gjøre slikt. Skriket fra ekornet og guttenes latter, var det verste», sier Susanne som har fått mye respons på innlegget sitt på Facebook.

Det er viktig at ungdommer og andre som gjør slike ting, ser at slikt blir tatt tak i. Det er helt uakseptabelt og ingenting annet enn dyreplageri.

Del gjerne videre for å vise din avsky! 

130,124FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter