søndag, juli 12, 2020

Truet politiet med hagle og stjal en ambulanse på Torshov

Mest lest nå

Gjerningsmann stjal en ambulanse som han så brukte til å kjøre på flere forbipasserende på Torshov. 

Så langt vet man at en kvinne og et tvillingpar på 7 måneder er bragt til sykehuset etter mannens kapring av ambulansen på Torshov. Mannen er nå siktet for drapsforsøk. Det skriver Nettavisen.

Politiet har i løpet av dagen oppdatert Twitter med informasjon om hendelsen. Den første meldingen de la ut i dag sa følgende:


– Vi har kontroll på en ambulanse som ble stjålet, av en bevæpnet mann. Det ble avfyrt skudd for å stanse gjerningsmannen, han er ikke kritisk skadd. Oppdatering vil komme.


Ikke terrorrelatert 

I en ny melding skriver politiet at de på nåværende ikke anser hendelsen som en terroraksjon.

– Politiet er tidlig i etterforskningen og vi jobber blant annet med avhør av vitner, sikring av videoer og andre tekniske spor. Vi har foreløpig ingen opplysninger om at hendelsen er terrorrelatert, men vi etterforsker bredt og med stor styrke, skriver politiet på Twitter.

Her blir mannen pågrepet på Torshov. Foto: Skjermdump fra video på Nettavisen

Ble stoppet på Torshov

Både politibiler og en ambulanse ble brukt som verktøy for å stoppe den kaprede ambulansen. Politiet avfyrte også skudd og fikk til slutt stoppet ambulansen i Krebs gate på Torshov.

– Gjerningspersonen har bevisst kjørt bilen opp på fortau for å ramme ofre, opplyste konstituert visepolitimester Johan Fredriksen på pressekonferansen tirsdag ettermiddag.

Så langt er en mann og en kvinne pågrepet i saken. Begge skal være kjenninger av politiet.

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter