in

Truls Svendsen utfordrer Hellstrøm til «den umulige» oppgaven

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm

Hver tirsdag morer Truls og Eyvind oss med nye episoder av Truls à la Hellstrøm. Under gårsdagens episode fikk Hellstrøm forsøkt seg på noe han garantert ikke har gjort før.

Programmet med mesterkokken og komikeren har siden starten i 2017 vært en braksuksess. De har allerede vunnet to «gullruter» og ifølge Kampanje benket 375.000 nordmenn seg for å se premieren.

Vanligvis har duoen reist utenlands, men årets sesong er annerledes på grunn av koronapandemien. I år reiser de bare innlands i Norge. Uten at det legger noen demper på underholdningen.


Utfordringen

I episoden som ble vist på TV tirsdag kveld fikk man se at Truls utfordret Eyvind til en litt annerledes utfordring. Man skulle plassere et kjeks på panna, og få kjekset i munnen uten å bruke hendene. En utfordring Eyvind i utgangspunktet synes var helt teit. Men han måtte prøve..

LES OGSÅ: Etter uventet oppdagelse – avlyser episode av «Truls à la Hellstrøm»

Innlegget med videoklipp av utfordringen har Truls selv delt på Instagram. Og folk elsker det. På under 24 timer har klippet blitt vist over 100.000 ganger, og svært mange kommenterer hvor morsom de synes Truls og Eyvind er.

«Jeg dævver 🤣 Satte frokosten nesten i halsen 😂«, skriver en, mens svært mange kommenterer hvor herlig og smittsom latteren til Truls er.

Nedenfor kan du se det omtalte klippet. Del det gjerne videre om du også fikk deg en god latter!

LES OGSÅ: Truls Svendsen er åpen om angsten: Den er min verste fiende

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

prins christian

Danske prins Christian er koronasmittet

Ernst Øyvind og Fredrik Solvang

Fredrik Solvang kaster seg inn i krenkelsesdebatten: – Det går ikke an