Hjem Humor Ukjent video av Dronningen i sprint etter prins William (4) tar av på internett

Ukjent video av Dronningen i sprint etter prins William (4) tar av på internett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da en hittil ukjent video av henne fra bryllupet til prins Andrew og hertuginne Sarah nylig dukket opp på Instagram fikk vi se en annen side av Dronningen enn vi kjenner.

Vi er vant til at Dronning Elizabeth er selve erketypen på en verdig og rolig kongelig. Hun er en dame som virker som hun har full kontroll på alt.

Men en video av henne fra bryllupet til prins Andrew og hertuginne Sarah i 1986, viser oss at selv Dronningen kan oppleve de små utfordringene vi vel alle kjenner.

Mens hestene trekker vognen med brudeparet, kommer resten av kongefamilien spaserende bak. Det var nok meningen at de skulle gå pent og rolig men prins William, som var fire år gammel da onkelen giftet seg i 1986, ser ut til å være like full av energi som fireåringer gjerne er.

Vi ser han komme ut rett bak vognen sammen med bestemor, Dronning Elizabeth. Og før hun får sukk for seg sprinter den lille prinsen avgårde. Så dronning eller ei – da må man jo som bestemor bare fange ungen inn igjen?

Til mikrobloggeren bak @royaltyconnection sin store overraskelse ble videoen (som du finner nederst i saken) også fanget opp av ukebladet Hello. Dermed tok internett fyr!

Se den herlige videosnutten under:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com