lørdag, juli 4, 2020

99-åring går nesten en mil hver dag, for å kysse sin syke kone

Mest lest nå

Da Luther Younger møtte Waverlee på et vaskeri tilbake på 1960-tallet, visste han at det var ment å være de to. Når har de to vært gift i over 55 år!

Luther, en tidligere marinejeger som kjempet i koreakrigen, forteller til CBS News at han elsker sin kjære kone over alt i verden og at hun har støttet han gjennom hele livet, nå er det hans tur til å støtte henne i en vanskelig livsfase.


Hjernesvulst 

Waverlee ble diagnostisert med hjernesvulster for ni år siden. Den gang ga legene henne fem år til å leve. Men det er altså ni år siden.

Waverlee har gjort legenes spådommer til skamme og fortsetter å kjempe, men reisen har ikke alltid vært en enkel. Hun har i lange tider vært innlagt på sykehus, noen ganger flere måneder om gangen.

Men Luther lar ikke sin kjære Waverlee kjempe alene.

Luther og Waverlee Younger har vært gift i over 55 år. Foto: LUTHETA YOUNGER

Luther har ikke bil, og bor nesten en mil unna sykehuset, men han lar ikke la det komme i veien for å se sin elskede. Selv om han har fylt 99 år, går han fremdeles distansen frem og tilbake for å besøke henne hver eneste dag, uansett vær!

CBS skriver at den pensjonerte marinejegeren har blitt en kjendis i hjembyen, folk stopper ofte for å snakke med ham. Noen har tilbudt seg å kjøre han, men Luther sier at han foretrekker å gå, slik at han kan bruke tiden til å tenke på Waverlee.

Så snart han kommer til sykehuset, gir han Waverlee et søtt kyss. Han sier at hun er «min kopp te.»

Familien har startet en innsamlingsaksjon for å betale for sykehusoppholdene til Waverlee. Om du ønsker å støtte familien kan du gjøre det via deres innsamlingsaksjon på GoFoundMe.

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter