torsdag, november 21, 2019
Historier fra livet Da hun får vite at de ufødte tvillingene har...

Da hun får vite at de ufødte tvillingene har Downs syndrom, bestemmer hun seg for å adoptere dem bort

-

Da Julie McConnel fikk beskjed om at hun ventet tvillinger med Downs syndrom, tenkte hun umiddelbart at hun ikke ville klare å ta vare på dem.

Julie og mannen hennes var begge i midten av 40-årene da Julie ble gravid med tvillinger. De visste begge at det ville være en risiko for at det kunne oppstå komplikasjoner under svangerskapet, og at barna kunne ha Downs syndrom. Likevel var ingen av dem forberedt på beskjeden de fikk. Det skriver nettsiden Relieved.

Foto: Julie McConnel / Facebook

Hadde ikke overskudd

De visste begge at det ville bli tøft å oppdra to barn med Downs syndrom. Paret hadde omsorg for fire barn fra før, så de var usikker på om de hadde kreftene og overskuddet som trengtes.

Paret bestemte seg raskt for at de ville adoptere bort barna rett etter fødselen. Barna fortjente foreldre som kunne gi dem all den støtten og oppmerksomheten de trengte.

Foto: Julie McConnel / Facebook

Hadde bestemt seg

Paret oppsøkte en organisasjon som hjalp til med adopsjon av barn med Downs syndrom – the National Down Syndrome Adoption Network. Der kunne de forsikre de blivende foreldrene om at tvillingene deres ville få et nytt og kjærlig hjem hos en annen familie.

Paret hadde egentlig bestemt seg, men likevel var det noe som fikk dem til å gå en runde til før de tok den endelige avgjørelsen. De bestemte seg for også å oppsøke en organisasjon med foreldre som hadde barn med Downs syndrom.

Foto: Julie McConnel / Facebook

Tok den endelige avgjørelsen

En dag møtte de opp hos en piknik i regi av organisasjonen Down Syndrome association. Paret fikk snakket med andre foreldre som hadde barn med Downs, og de begynte etter hvert å lure på om de kanskje ville klare oppgaven likevel.

LES OGSÅ: Les morens rørende brev til sin datter med Downs syndrom

Paret var veldig i tvil. Men så kom dagen da tvillingene Milo og Charlie ble født. Julie forteller at det øyeblikket hun så tvillingene sine, hadde hun bestemt seg – dette skulle de klare. Hun kunne ikke adoptere bort guttene.

I dag er tvillingene to år gamle, og Julie legger ikke skjul på at det har vært tøft. Likevel har hun aldri vært i tvil om at hun tok den riktige avgjørelsen.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Hvor farlig er det egentlig å snuse? Kjendislege ser på saken

Kjendislege Wasim Zahid har sett på snus og hva forskningen sier om helseskader relatert til snus. Til videoen skriver...

Aune Sand med sterk kritikk av influensere: – Tanketomt vås

Kunstner Aune Sand (53) tar nå et oppgjør med influensere, og måten de påvirker dagens unge på. Han mener...

Renoverte campingvogn fra 1988 – for en forvandling

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land. Noe som også vises på salget...

91 år gammel kvinne forvandlet byen til et kunstverk med penselen sin

Den 91 år gamle kvinnen Anežka Kašpárková har virkelig vist verden hvor vakker gatekunst kan være.  Den tsjekkiske kvinnen døde dessverre...

Da Jenny fikk ansvaret for kostholdet på dette gamlehjemmet ble det nye tider for beboerne

Jenny Jönsson er en 42 år gammel kvinne. Til daglig jobber sykepleieren på et gamlehjem i Sverige. Da hun...

Ali klipper hjemløse gratis før jul

Ali Zaki (29) driver en frisørsalong i Malmö. I november og desember holder han søndagsåpent for alle hjemløse som...