lørdag, juli 11, 2020

5 år gamle Weston overlevde kreftsykdommen. Nå gir han alle bursdagsgavene sine til syke barn

Mest lest nå

Lille Weston fikk kreft i kroppens bløtvev da han var bare to år gammel. Etter to år med tøff behandling på sykehus, ble han frisk. Nå vil han gi at folk skal gi gaver til barna på sykehuset i stedet for til han.

Weston Newswanger fra Carlisle i Pennsylvania mente han ikke trengte noen gaver da han nylig fylte fem år. Da moren hans, Amy, spurte hva han ønsket seg, sa han at han hadde alt han trengte. Det han ønsket seg aller mest, var tid sammen med familien sin. Han ville i stedet at folk skulle gi gaver til Penn State Children’s Hospital der han selv fikk behandling for kreft. Det skriver nettsiden Inspire More.

Foto: Facebook


Flere tusen leker

Da Weston bodde på sykehuset, elsket han å leke med actionfigurer, dinosaurer og Play-Doh. Westons mamma, Amy, la sønnens bursdagsønske ut på Facebook, og responsen de fikk var over all forventning.

Folk fra hele landet sendte leker og Play-Doh til Weston, som han kunne donere videre til sykehuset. Amy forteller at Westons fjes lyste opp hver gang det dukket opp en ny pakke i posten.

Til slutt, hadde den lille gutten samlet inn 1.263 bokser med Play-Doh, 71 superheltfigurer og 1.249 dinosaurer. I tillegg dukket det opp masse andre typer leker.

Foto: Facebook

Lekene fortsetter å strømme inn

Uken etter bursdagen hans, fylte familien bilen opp med alle de fargerike lekene, og kjørte alt ut til Penn State Children’s Hospital.

LES OGSÅ: Linus (24) mistet livet av kreft – hans siste ord rører tusener

Lekene ble levert til barneavdelingen på sykehuset, og Amy kunne melde at både barna og de ansatte satte veldig stor pris på gavene. I ettertid har det fortsatt å strømme inn leker, både til Weston og direkte til sykehuset. Sykehuset forteller at de allerede har delt ut over 3.000 bokser med Play-Doh til barna.

For en gutt – for en omtanke og kjærlighet han viser ovenfor andre! Trykk på deleknappen for å hylle den fine gesten hans!

130,140FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter