søndag, juli 12, 2020

Den supersøte videoen med den stuptrøtte elefantbabyen er sett over 7 millioner ganger

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Den lille elefantgutten er så fryktelig, fryktelig trøtt. Han ligger på gresset og sover og drømmer så søtt. Elefantmammaen klarer ikke å vekke han. Men så får hun hjelp av dyrepasserne.

Alle som har små barn, vet hvor vanskelig det kan være å vekke dem når de først har sovnet. Eller, når man ikke vil vekke dem, fordi man skal kose seg på kafe med venner, eller slappe av med en bok, da sover barna superlett, og de våkner ved den minste lyd eller bevegelse. Mens andre ganger kan de sove gjennom både tordenvær og fyrverkeri.

Foto: YouTube


Klarer ikke vekke sønnen sin

Den lille elefantgutten og mammaen hans bor i Prags zoo i Tsjekkia. Gutten ligger på gresset og sover så godt. Noen filmer hendelsen, og på videoen ser vi den lille elefanten ligge og sparke med beina. Akkurat som hunder gjør når de sover og drømmer. Kanskje drømmer han om at han er ute og løper med mammaen sin.

Men så kommer elefantmammaen, og hun syns det er på tide at gutten våkner. Hun går bort til han, og prøver å vekke han flere ganger. Men den lille bare sover.

Foto: YouTube

Henter dyrepasserne for hjelp

Som mødre flest, blir elefantmammaen til slutt bekymret. Hun går bort til dyrepasserne som jobber i nærheten, og tar de med seg til babyen sin.

En av dyrepasserne, prøver å vekke elefantgutten, ved å klø han hardt på rumpa. Det tar litt tid, men til slutt våkner han og spretter opp. Man hører de tilskuerne slippe løs et lettet «Aaaaaaaah».

Elefantbabyen ser litt forvirret ut. Men så ser han mammaen sin, og løper så fort han bare kan bort til henne. Han stiller seg trygt under henne. Så går mor og sønn fornøyd bort for å gjøre hva det nå var de skulle gjøre.

Her kan du se videoen med den supersøte, trøtte elefanten:

SE OGSÅ: Elefant og hund var bestevenner. Så ble de adskilt. Se den rørende gjenforeningen

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter