tirsdag, februar 18, 2020
Historier fra livet Det nygifte paret stråler på bryllupsbildene - fem minutter...

Det nygifte paret stråler på bryllupsbildene – fem minutter senere skjer det utenkelige

-

Harley Morgan (19) og hans brud Rhiannon Boudreaux (20) fra Texas, hadde akkurat gitt hverandre sitt ja, og satt seg i bilen for å kjøre til mottakelsen, da det gikk galt. Paret hadde vært sammen siden åttende klasse.

Det nygifte brudeparet krasjet i en lastebil på motorveien. Vitner forteller at bilen deres veltet og rullet rundt flere ganger før den havnet knust i grøfta. Både Harley og Rhiannon døde på stedet. Det skriver KDFM News.

Brudgommens mor og søster kjørte bak det nygifte paret og fikk med seg kollisjonen på nært hold.

«Familien var rett bak dem. De var alle på vei til mottakelsen», sier politisjefen i Orange, Keith Longlois.

Foto: Privat

«De to hadde så mange drømmer»

Harleys mor, forteller til KFDM:

«Våre to barn. Det eneste de ønsket, var å gifte seg og begynne livet sammen. De to hadde så mange drømmer», sier hun og fortsetter:

«Jeg så barnet mitt dø, jeg bærer fortsatt min sønns blod, fordi jeg prøvde å gjøre mitt beste for å få han og henne ut av bilen», sier moren videre.

«Det bildet kommer til å hjemsøke meg resten av mitt liv. Jeg kommer ikke til å glemme det. Det kommer aldri til å forsvinne. Jeg kommer til å se den lastebilen knuse inn i dem og drepe barnet mitt hver natt resten av mitt liv, resten av den tiden som jeg er igjen på jorden», sier den sønderknuste moren.

Foto: Privat

Samme jurist som viet dem som erklærte dem død

Det var den samme juristen som hadde viet paret, som ble kalt ut for å erklære dødsfallet. Juristen har i ettertid sagt at han ikke kunne tro sine egne øyne da han kom til ulykkesstedet.

LES OGSÅMoren fikk beskjed på sykehuset om at babyen hennes døde. 70 år senere får hun en utenkelig nyhet

Føreren av lastebilen kom fra ulykken uten skader. Politiet har etterforsket kollisjonen, og etter de første undersøkelsene, ser det ut til at lastebilsjåføren ikke kan klandres for ulykken.

Foto: Privat

En hjerteskjærende historie som viser hvor skjørt livet er. 

Hvil i fred. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...