fredag, januar 24, 2020
Meninger En hyllest til alle besteforeldre: Vi hadde ikke klart...

En hyllest til alle besteforeldre: Vi hadde ikke klart det uten dere!

-

Vi hører ofte besteforeldre si hvor fantastisk det er å se barna sine bli foreldre. Men vi hører ikke så mye om hvordan det føles å se våre foreldre bli besteforeldre.

Lynn Shattuck har skrevet et nydelig blogginnlegg på nettsiden Mom.me der hun hyller sine barns besteforeldre:

Jeg tvilte aldri på at dere ville bli gode besteforeldre. Dere har alltid støttet meg, enten det var da jeg bestemte meg for å bli vegetarianer, for å ta meg fri fra skolen for å reise, eller min hårete drøm om å bli forfatter.

Dere fulgte meg over hele landet fra Alaska til Maine. Og som mange foreldre til voksne barn, var dere klare til å bli besteforeldre lenge før vi var klare til å bli foreldre.

Alle nyansene

Men akkurat som jeg aldri kunne forestille meg alle nyansene ved å være foreldre, som de klare blå øynene til mine barn, eller den sterke viljen til sønnen min, kunne jeg heller jeg aldri ha forestilt meg alle nyansene dere ville være fantastisk besteforeldre på heller.

Takk!

Takk for alle pausene

besteforeldre
Foto: Canva

For måten våre barns øyne lyser når de ser dere. For hvordan sønnen min snapper telefonen fra meg når dere ringer, fordi han ikke kan vente med å fortelle dere om fotballkortene, Tae Kwon Do-timen og boken han leser. For hvordan min fire år gamle datter skriver «Jeg elsker å være sammen med deg og Papa» i morsdagkortet.

Takk for alle pausene dere gir oss. Jeg vet ikke om dere husker hvor verdifullt en liten tid for seg selv er når det er i så begrenset – det er den beste gaven vi kan be om. Takk, takk, takk.

For uendelig

Tusen takk for at dere holder ut med mine tilfeldige utbrudd når jeg syns dere har gitt dem for mye sukker eller skjermtid. Jeg lærer å gi slipp, sakte, ufullkomment.

Takk for at dere aldri stiller spørsmål ved våre oppdragelse, selv når den er helt annerledes enn deres.

Takk for at dere alltid er der, for at dere lærer meg at det å være foreldre ikke slutter når barna våre blir 18. På godt og ondt, det fortsetter, endres, utvikles, konfigureres, men er for uendelig.

Mine barn vil takke dere

besteforeldre
Foto: Canva

Til slutt, takk for all ubetinget kjærlighet og støtte dere alltid har gitt meg. Det grunnlaget er spiret dypt inne i meg, og det er i hjertet av min egen foreldrerolle. Dere lærte meg at når barna blir født, er de allerede små individer. Dere viste meg hvordan man navigerer forskjeller med respekt og tillit.

Jeg vet at en dag vil mine barn også takke dere.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...