Hjem Historier fra livet Flyvertinne oppdager en ung, redd jente som sitter sammen med en mystisk mann – da gjør hun noe lurt!

Flyvertinne oppdager en ung, redd jente som sitter sammen med en mystisk mann – da gjør hun noe lurt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sheila Fedrick er flyvertinne som jobber for Alaska Airlines.  Under en flytur fra Seattle til San Fransisco oppdaget Sheila en pjuskete tenåringsjente som sitter ved siden av en velholdt, eldre mann. Jenta så veldig redd ut og Sheila fryktet at noe var alvorlig galt.

I følge NBC, sa flyvertinnen: «jenta så ut som hun hadde vært gjennom helvete». Hun gikk derfor bort til de to og prøvde å starte en samtale. Mannen var defensiv og Sheila`s magefølelse ble forsterket.

Da kom hun på noe lurt. Hun la papir og blyant på flyets toalett, og etter at jenta hadde vært på toalettet, sjekket Sheila om jenta hadde skrevet noe. Det hadde hun. På lappen sto det. «Jeg trenger hjelp!». Flyvertinnen kontaktet da straks politiet som sto klar og ventet da jenta og mannen gikk ut av flyet.

Sheila Fedrick blir nå hyllet som en helt etter hennes snartenkte, smarte løsning. Det hun gjorde fikk reddet en jente fra menneskehandel. Jenta som var 14-15 år ble tatt hånd om av myndighetene. Hun ringte Sheila etter noen uker og takket henne så mye!

Del gjerne videre for å hylle en våken flyvertinne!

 

 

 

 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com