fredag, januar 24, 2020
Familie Gutten kollapset etter å ha snurret på husken. Nå...

Gutten kollapset etter å ha snurret på husken. Nå vil mammaen advare andre foreldre

-

Den unge gutten ble kjørt rett til legevakten etter å ha snurret fort og lenge på en huske på lekeplassen. Skadene han fikk, er de samme som små barn får hvis de blir ristet av foreldrene – «shaken baby syndrom».

Nå har moren, Rebecca Jordan, delt et innlegg på Facebook der hun forteller om den skumle opplevelsen, og samtidig advarer andre foreldre.

«Bare så at foreldre er klar over hva som kan skje når barna husker altfor fort, og for lenge i en huske med hodet hengende bakover», skrev moren på Facebook.

Foto: Rebecca Jordan/Facebook

Gutten kollapset

«Da han snurret raskere og raskere med hodet, førte sentrifugalkraften/trykket til at blodet rushet til toppen av hodet og ga blåmerker (Hvilket så ut som at hodet hans hadde blitt spraymalt eller brent.) Pluss at blodkar i øynene og i øyelokkene brast fra det ekstreme trykket», skriver hun videre.

Barna stoppet husken, og da gutten gikk av, kollapset han. Det er mulig at han besvimte i noen minutter.

«Flere barn kom inn med han for å fortelle hva som hadde skjedd. Han fortalte at han hadde problemer med å puste og at «hjernen gjorde vondt», skriver Rebecca.

Foto: Rebecca Jordan/Facebook

Shaken baby syndrom

Moren rushet til legevakten og fryktet at sønnen hadde fått en hjerneskade. Legene scannet hodet hans og fant ut at han hadde fått liknende skader som babyer med «shaken baby syndrom». Skader som babyer får når voksne rister dem hardt og lenge slik at hodet blir skadet.

«Takk gode Gud for at det snart ble som normalt igjen, at han ikke fikk noen varige skader eller hevelse i hjernen. Men det her er alvorlig, vi kommer til å være mye mer forsiktig med å la han huske altfor mye fra og med nå», skriver moren på Facebook.

Foto: Rebecca Jordan/Facebook

Del gjerne artikkelen videre til andre småbarnsforeldre!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...