Det var en dag i 2015 at politimannen Jody Thompson fra Olahama, USA mottok en melding over radioen i politibilen sin. Denne meldingen skulle forandre livet hans for alltid.

Fra alarmsentralen meldte de om en anmeldelse av barnemishandling. Selv om Jody egentlig ikke var på jobb denne dagen, kjørte han til adressen det gjaldt, skriver Wtsp.com

Da han kom inn i huset, ble han møtt av noe han har beskrevet senere som «det verste han noensinne hadde sett.

I huset fant han 8 år gamle John. Gutten var dekket av blåmerker fra topp til tå og veide kun 25 kilo. Den stakkars gutten var blitt mishandlet, bundet fast, og senket ned i et stort spann med iskaldt vann. Av sine egne foreldre.

Etter å ha hjulpet John bort fra huset og foreldrene gjorde han alt han kunne for å ta seg av gutten. Jeg var sammen med han da han ble innlagt på intensivavdelingen. Jeg satt ved siden av han hele natten», forteller Jody.

Foto: Poteau Police Department

Mens gutten lå på sykehus, ble foreldrene hans pågrepet og anmeldt for umenneskelig mishandling av sønnen.

Da Jody hadde forlatt sykehuset dagen etter, klarte han ikke å finne roen. Han tenkte på guttens skjebne. Hvordan skulle det gå med han?

«Da jeg så han i det huset – sjokkert og med hendene bundet fast, klissvåt og forkommen, da visste jeg at den eneste måten jeg kunne finne roen igjen etter dette, var hvis han sammen med meg», forteller han.

Innen et par dager hadde Jody meldt seg som fosterfar for gutten, en beslutning han ikke engang fikk diskutert med sin kone. Fra før av hadde Jody og hans kone, Jeannie, to sønner, Jeannie var også gravid på dette tidspunktet.

Foto: Poteau Police Department

Siden har familien adoptert både John og hans biologiske søster, så nå består familien av en lykkelig barneflokk på fem.

Jody har siden beskrevet John som «den råeste gutten jeg noensinne har møtt».

I dag er John 10 år. Og adoptivfaren har besluttet å fortelle den rørende historien til resten av verden i håp om å inspirere andre.

«John er utrolig. Han får toppkarakterer på skolen og er med i et program for spesielt talentfulle barn. Han er også med i den lokale teaterklubben. Gutten er utrolig robust og er kommet utrolig langt siden vi fant han i huset», avslutter Jody.

Dette var en politimann med et hjerte av gull – handlingen hans gjenspeiler noe som vi skulle hatt mer av i samfunnet. Del gjerne videre!

Loading…