in ,

Her skubber hun den illsinte bjørnen bort fra hundene sine

17-åringen som dyttet en bjørn vekk fra hundene sine i California sier: ‘Ikke gjør det jeg gjorde’.

Hva ville du gjort for å forsvare hundene dine mot en stor bjørn?


17-år gamle Hailey Morinico fikk nettopp den problemstillingen da en bjørn med unger plutselig var på vei inn i bakgården hennes. Nå går videoen viralt på TikTok.

Videoen, som har blitt sett på mer enn 68 millioner ganger, viser en bjørn som klatrer over et betonggjerde og slår den svære labben sin mot flere hunder som bjeffer febrilsk i bakgården. Og hundeeierens reaksjon har fått millioner til å måte. Hun løper mot bjørnen og skubber den av gjerdet uten å nøle.

Videoen, som ble filmet i Bradbury, California, har etterhvert tatt av både på TikTok, Twitter, Youtube og Facebook, og mange hyller kvinnens raske reaksjon.

Beskyttet barna mine

I en oppfølgingsvideo sier Morinico at hun beskyttet sine «barn». Hun la til at hun bor i fjellet, der det er vanlig å se bjørn.

Hun sa at hun løp utenfor etter å ha hørt hundene sine bjeffe og til å begynne med trodde bjørnen var en «spesiell hund.» Da hun la merke til at det var en bjørn, nølte hun ikke.

«Jeg løper frem til bjørnen, jeg ser den i øynene og det første jeg tenker å gjøre er å skubbe den,» sier kvinnen i videoen.

Morinico sa at hun dyttet bjørnen bare akkurat hardt nok til at den mistet balansen, og hun forstuet fingeren og skrapet kneet i redningsaksjonen.

Du kan se videoen så mange snakker om nå nedenfor:

LES OGSÅ: Unik video av Isbjørn-sensasjonen i Sverige

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Slik blir sommerens «Allsang på grensen»

jørgine

Jørgine ammer fortsatt sønnen på 3: – Folk må lære seg å holde kjeft