Forsiden Dyr Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

Det er etterhvert viden kjent at hunder er noen utrolig smarte dyr. Men av og til må vi nesten klype oss selv i armen og spørre oss: «Er de virkelig så smart?»

Historien om hunden Killian er av denne typen.

Reklame

Det amerikanske ekteparet Benjamin og Hope hadde nylig funnet en ny barnevakt for sin lille sønn. Foreldrene fikk et godt inntrykk av barnevakten og tenkte sønnen var i de beste hender.

Men hunden Killian oppførte seg merkelig rundt den nye barnevakten. Vanligvis er denne hunden en hund som er vennlig og rolig, men hver gang barnevakten var i nærheten begynte Killian å oppføre seg merkelig.

«Rundt fem måneder etter at hun begynte å passe gutten vår, begynte vi å merke at hunden var veldig beskyttende ovenfor babyen når hun kom inn døren,» forteller Benjamin til WCSC.

Foreldrene begynte å reagere da hunden ble aggressiv ovenfor barnevakten. Foto: FoxNews

«Han var veldig aggressiv mot henne og ved et par anledninger måtte vi faktisk holde han tilbake med makt for at han ikke skulle angripe henne.» 

Den knurret og hadde en aggressiv oppførsel mot barnevakten.

Dette gjorde at foreldrene ble mistenksom på barnevakten. De gjemte en lydopptaker under sofaen for å kunne avdekke om det var noe muffens med barnevakten. Da de spilte av opptaket kunne de til sin store skrekk høre hvordan barnevakten skrek og plaget deres lille sønn.

LES OGSÅ
Hunden fiser i søvne - kattens reaksjon har fått millioner til å le

«Vi kunne høre lyder av slag og smertegråt. Jeg skulle så ønske at jeg kunne gå tilbake i tid og bare løfte han opp. Å vite at jeg har latt et monster passe på barnet mitt i fem måneder er grusomt», sier Jordan.

Arrestert

Kvinnen som heter Alexis Khan ble arrestert av politiet i Charleston, og sa seg også skyldig i tiltalen. Hun ble dømt til å sone opp til tre år i fengsel.

Takket være denne hunden fikk foreldrene greie på hvilket menneske barnevakten egentlig var. Menneskets beste venn viser seg fra sin beste side igjen!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT