torsdag, januar 23, 2020
Dyr Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

-

Det er etterhvert viden kjent at hunder er noen utrolig smarte dyr. Men av og til må vi nesten klype oss selv i armen og spørre oss: «Er de virkelig så smart?»

Historien om hunden Killian er av denne typen.

Det amerikanske ekteparet Benjamin og Hope hadde nylig funnet en ny barnevakt for sin lille sønn. Foreldrene fikk et godt inntrykk av barnevakten og tenkte sønnen var i de beste hender.

Men hunden Killian oppførte seg merkelig rundt den nye barnevakten. Vanligvis er denne hunden en hund som er vennlig og rolig, men hver gang barnevakten var i nærheten begynte Killian å oppføre seg merkelig.

«Rundt fem måneder etter at hun begynte å passe gutten vår, begynte vi å merke at hunden var veldig beskyttende ovenfor babyen når hun kom inn døren,» forteller Benjamin til WCSC.

Foreldrene begynte å reagere da hunden ble aggressiv ovenfor barnevakten. Foto: FoxNews

«Han var veldig aggressiv mot henne og ved et par anledninger måtte vi faktisk holde han tilbake med makt for at han ikke skulle angripe henne.» 

Den knurret og hadde en aggressiv oppførsel mot barnevakten.

Dette gjorde at foreldrene ble mistenksom på barnevakten. De gjemte en lydopptaker under sofaen for å kunne avdekke om det var noe muffens med barnevakten. Da de spilte av opptaket kunne de til sin store skrekk høre hvordan barnevakten skrek og plaget deres lille sønn.

«Vi kunne høre lyder av slag og smertegråt. Jeg skulle så ønske at jeg kunne gå tilbake i tid og bare løfte han opp. Å vite at jeg har latt et monster passe på barnet mitt i fem måneder er grusomt», sier Jordan.

Arrestert

Kvinnen som heter Alexis Khan ble arrestert av politiet i Charleston, og sa seg også skyldig i tiltalen. Hun ble dømt til å sone opp til tre år i fengsel.

Takket være denne hunden fikk foreldrene greie på hvilket menneske barnevakten egentlig var. Menneskets beste venn viser seg fra sin beste side igjen!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet tidligere denne måneden på grunn av svimmelhet. Han har vært sykemeldt siden. I dag kom gladmeldingen om at...

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...