torsdag, september 23, 2021

Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

Mest lest nå

Det er etterhvert viden kjent at hunder er noen utrolig smarte dyr. Men av og til må vi nesten klype oss selv i armen og spørre oss: «Er de virkelig så smart?»

Historien om hunden Killian er av denne typen.

Det amerikanske ekteparet Benjamin og Hope hadde nylig funnet en ny barnevakt for sin lille sønn. Foreldrene fikk et godt inntrykk av barnevakten og tenkte sønnen var i de beste hender.


Men hunden Killian oppførte seg merkelig rundt den nye barnevakten. Vanligvis er denne hunden en hund som er vennlig og rolig, men hver gang barnevakten var i nærheten begynte Killian å oppføre seg merkelig.

«Rundt fem måneder etter at hun begynte å passe gutten vår, begynte vi å merke at hunden var veldig beskyttende ovenfor babyen når hun kom inn døren,» forteller Benjamin til WCSC.

Foreldrene begynte å reagere da hunden ble aggressiv ovenfor barnevakten. Foto: FoxNews

«Han var veldig aggressiv mot henne og ved et par anledninger måtte vi faktisk holde han tilbake med makt for at han ikke skulle angripe henne.» 

Den knurret og hadde en aggressiv oppførsel mot barnevakten.

Dette gjorde at foreldrene ble mistenksom på barnevakten. De gjemte en lydopptaker under sofaen for å kunne avdekke om det var noe muffens med barnevakten. Da de spilte av opptaket kunne de til sin store skrekk høre hvordan barnevakten skrek og plaget deres lille sønn.

«Vi kunne høre lyder av slag og smertegråt. Jeg skulle så ønske at jeg kunne gå tilbake i tid og bare løfte han opp. Å vite at jeg har latt et monster passe på barnet mitt i fem måneder er grusomt», sier Jordan.

Arrestert

Kvinnen som heter Alexis Khan ble arrestert av politiet i Charleston, og sa seg også skyldig i tiltalen. Hun ble dømt til å sone opp til tre år i fengsel.

Takket være denne hunden fikk foreldrene greie på hvilket menneske barnevakten egentlig var. Menneskets beste venn viser seg fra sin beste side igjen!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter