Hjem Dyr Hjerteskjærende: Hver dag speider hunden etter eieren som døde på havet
Dyr

Hjerteskjærende: Hver dag speider hunden etter eieren som døde på havet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hver dag går hunden Vaguito ned til stranden. Her sitter han og ser utover sjøen. Eieren hans var en fisker. Han døde på havet for mange år siden.

Det er mange år siden Vaguitos eier døde på havet, men hunden kommer fortsatt ned til sjøen og ser etter han hver eneste dag.  

Historien om den trofaste hunden, som også er omtalt av Daily Mail, spredte seg viralt da Jolie Mejía tok bilder av hunden. Hun var på tur langs stranden med familien sin.

Vaguito, som hunden heter, er kjent blant lokalbefolkningen i kystdistriktet Punta Negra i Peru. Han rusler ned til stranden hver dag, i håp om at hans gamle venn skal dukker opp.

Da Jolie så hunden, som har på seg halsbånd, trodde hun først at han hadde blitt etterlatt der av eieren, og hadde tenkt å bare holde ham litt med selskap til eieren kom tilbake.

– Han virket ikke forlatt, han var ren, så jeg klappet ham mens jeg ventet på eieren, men minutter gikk og ingen kom, sier Mejía ifølge Daily Mail til La Nacíon.

Etter at hun hadde sittet sammen med Vaguito en stund, kom en av de lokale innbyggerne i Punta Negra bort til henne. Han fortalte at hunden kom ned til sjøen alene og stirret på havet i påvente av at eieren hans, som forsvant på havet for flere år siden, skulle komme tilbake.

– Han fortalte oss at hunden bodde sammen med en fisker som døde for lenge siden. Og at hunden siden den gang har kommer hit hver dag og ser på havet, sier hun,

Mejía fikk også vite at Vaguito ble tatt inn av en kvinne i nabolaget da eieren døde, og at beboerne i nærsamfunnet hjelper til med å gi hunden mat og pleie.

Men Vaguito slutter aldri å se etter fiskeren som en gang var eieren hans.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com