Hjem Dyr Hunden, Tilly, ble født med kort ryggrad. Hun aner ikke at hun er annerledes!

Hunden, Tilly, ble født med kort ryggrad. Hun aner ikke at hun er annerledes!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da Anna Marie Giannini traff valpen, Tilly, for første gang, visste hun allerede at hunden var spesiell. Hun hadde nemlig svart på en annonse for et valpekull som var «annerledes», skriver TheDodo.

Da Anna Marie kom for å hilse på valpekullet, fortalte eierne at en av valpene var født med for kort ryggrad. De trodde det ville bli vanskelig å finne et hjem til henne, og vurderte derfor å avlive valpen.

Anna Maria hadde alt lagt sin elsk på lille Tilly, og hadde rukket å planlegge deres kommende år sammen, innen hun hørte snakk om å la hundevalpen sovne inn.

Tilly ble født med en sykdom som rammer ryggraden, og som medfører at det ser ut som at valpen mangler nakke og hun har veldig kort rygg.

Etter hvert som Tilly vokser, blir tilstanden mer fremtredende. Det hindrer derimot ikke Tilly å te seg som andre hunder. Ettersom Tilly er født med tilstanden, mener Anna Marie at Tilly sin kropp har tilpasset seg og fungerer godt.

Heldigvis har ikke tilstanden følgeproblemer og det r å forvente at Tilly ikke vil få noen ekstra problemer på grunn av ryggraden. Hun har like gode sjanser som andre hunder til å leve et langt og godt liv.

Anna Marie tenker vanligvis ikke over at Tilly er annerledes. De gangene det merkes best, er når Tilly vil gå på eller ned fra møbler. Da har hun sin egne, spesielle teknikk.

Tilly aner kanskje ikke at hun ikke ser ut som en hvilken som helst hund, men Anna Marie forteller at andre hunder virker veldig nysgjerrig på henne og at de er mer forsiktige med henne!

Tilly derimot, er lysten på å leke med hunder i alle størrelser, og lar ikke tilstanden hindre henne i å gjøre noe!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com