søndag, juli 12, 2020

Ny trend – Høyhælte sko for menn

Mest lest nå

Tidligere er det bare Elton John og Prince av menn som har våget seg ut med høye hæler. Men nå ser man en bølge av trendy menn som spankulerer rundt på høye hæler.

Ifølge Min Mote, har listen over menn som stiller opp på rød løper med høye hæler, nærmest eksplodert den siste tiden. Både skuespiller Shia LaBeouf, artist Sam Smith, Harry Styles og flere andre stjerner har kastet seg på bølgen.

Shia LaBeouf stilte nylig opp i høyhælte loafers fra Gucci under en visning av filmen «Honey Boy» i London. Mens Sam Smith dukket opp på premieren av filmen «Judy» iført et meget vågalt par høyhælte sko.


 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jonathan Lupe (@jhondancirque_ofc)

Gir anerkjennelse av kvinner

Skuespiller og artist Jared Leto har også blitt sett med flere centimeter høye hæler flere ganger. Allerede i 2013, uttalte han at alle menn burde prøve å gå i høye hæler for å få større anerkjennelse og forståelse av kvinner. Det sa han i forbindelse med hans rolle som transseksuell i filmen «Dallas Buyers Club». På etterfesten til årets «Brit Awards» i London, stilte Jared Leto i knallrøde, høyhælte boots.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nelson López (@melodijonel)

Senator med høye hæler

Senator Marco Rubio gikk også rundt med høye hæler under presidentkampen i USA i 2016. Men politikeren ble latterliggjort både av motkandidater og på sosiale medier, blant annet av president Donald Trump.

LES OGSÅ: Ny trend – fjerner midten av ørene

Trump var raskt ute med å forsikre velgerne sine om at de aldri ville få se ham i høye hæler. Men nå er det ikke Donald Trump som er målgruppen for denne trenden. Det er det derimot unge, trendy, stilbevisste og eksperimentelle menn som er.

Hva tror du? Liker du høye hæler til menn? Og tror du dette en trend vi kommer til å se mer av i Norge? 

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter