Hjem Familie Par fikk 20 barn på 14 måneder: – Vi vil ha minst 100

Par fikk 20 barn på 14 måneder: – Vi vil ha minst 100

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Snakk om familieforøkelse!

Kristina Ozturk (23), hennes ektemann Galip (57) bestemte seg for å skape en storfamilie. På 14 måneder har de fått 20 barn, og sier at de lett kan tenke seg 100.

Galip er en steinrik forretningsmann og sammen med sin 23 år gamle kone har de nå brukt nesten 1,7 millioner kroner på surrogati det siste året for å få 20 babyer. Det skriver The Sun.

Ifølge avisen bruker paret nesten 800.000 kroner i året på 16 barnepassere som tar seg av babyene 24/7 – og husstanden deres er ikke engang komplett ennå.

Opprinnelig fra Russland møtte Kristina ektemannen Galip på sin første utenlandsreise til Georgia.

Hun hadde allerede en datter, Victoria (6) , og ønsket velkommen sin første sønn, Mustafa, via en surrogat i mars 2020.

https://www.instagram.com/p/CO8vXclnQgV/?utm_source=ig_embed

Kristina og mannen hennes har begge alltid drømt om å få en stor familie.

Til The Sun forteller Kristina:

– Jeg er ikke sikker på om vi blir den største familien i verden, men vi planlegger å være den lykkeligste familien i verden.

Hun forteller videre at hun bruker mye tid på barna, og aldri har kjedelige dager.

– Jeg er sammen med barna hele tiden og gjør alle tingene som mødre normalt gjør. Den eneste forskjellen er mengden barn.

– Hver dag er forskjellig, fra planlegging av personalets tidsplaner til shopping for familien min. Jeg kan fortelle deg en ting – dagene mine er aldri kjedelige.

Hun utelukker heller ikke å føde flere babyer naturlig.

https://www.instagram.com/p/CPlETtDHVoO/

16 barnevakter og store utgifter

Paret har imidlertid sagt at de ikke vil få flere barn i den nærmeste fremtid ettersom de må ha tid til å komme nær sine eksisterende barn.

Galip og Kristina har også uttalt at de betalte hvert surrogat 91.000 kroner per graviditet, og har 16 barnevakter som hver tjener 4000 kroner i måneden.

Man kan jo bare tenkte seg hvilke utgifter så mange barn genererer. Familien bruker nå 20 store bleiepakker hver uke og 53 kartonger med melkeerstatning.

https://www.instagram.com/p/Cc-Y26Ts4nD/

Da kommer det nok greit med å være mangemillionærer.

Kristina sier:

– Det koster omtrent 47.000 kroner per uke for nødvendigheter for alle barna. Noen ganger litt mer, noen ganger litt mindre.

– Ungene har hver sine garderobe, men noen ganger deler de klær for bilder.

Babyene er: Mustafa (14 måneder), Mariam (13 måneder), Ayrin, (13 måneder), Alisa (13 måneder), Hasan (en måned), Judi (en måned), Harper (11 måneder), Teresa (11 måneder), Huseyin (11 måneder), Anna (10 måneder), Isabella (10 måneder), Ismail (9 måneder), Mehmet (9 måneder), Ahmet (9 måneder), Ali (8 måneder), Kristina (8 måneder), Sara (7 måneder), Lokman (7 måneder), Galip (6 måneder), og Olivia (4 måneder).

https://www.instagram.com/p/CLpwxPqHO5r/?utm_source=ig_embed

Det må sies at det er litt av en utfordring familien har tatt på seg. Tenk deg å ha 20 tenåringer i huset samtidig. Kalenderen er selvfølgelig også fylt med bursdager, men siden det ikke er mer enn 10 måneder, mellom de yngste og eldste, vil det i det minste ikke være vanskelig å huske hvor gamle barna er.

Nora og Noah var de mest populære navnene for barna som ble født i 2021. Dette viser tall fra navnestatistikken. Dette var de mest populære navnene i 2021:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com