mandag, mai 25, 2020

Politibetjenten tok familien i å stjele. Han ser på beina til barna og blir helt satt ut

Mest lest nå

Politibetjent Mark Engravalle fikk melding fra en butikk som hadde oppdaget en familie som stjal. Betjenten skyndte seg til butikken hvor han møtte en mor og seks barn. De gråt og var stresset.

Moren i familien, Sarah, strigråt da hun forklarte hvorfor hun hadde stjålet i butikken. Hun og hennes seks døtre var hjemløse og bodde i en bil. Politibetjenten kikket på barna og oppdaget at de ikke hadde sko på seg, beina var dekket av skit. Sarah kunne fortelle at mannen hennes døde i en ulykke for fire år siden, og familien har slitt med å få endene til å møtes siden den gang.


Betjent Engravalle begynte å gå gjennomgå tyvegodset. Det stakk i hjertet hans. Sarah hadde stjålet bleier for 300 kroner, barnesko, våtservietter og andre ting som er helt nødvendig for barn. Betjenten som selv har to barn kjente at farsinstinktet tok overhånd. «Butikken ser nok på henne som en kriminell, men jeg ser en mor som har det utrolig vanskelig» sier betjenten.

Politimannen følte at han måtte gjøre noe for å hjelpe denne familien. Han skrev ut en bot til Sarah, noe han selvfølgelig måtte gjøre. Hun hadde tross alt gjort noe ulovlig. Så gikk han til butikken og betalte for alt hun hadde stjålet, for sine egne penger.

Men det stoppet ikke med det. Betjenten fikk med seg politistasjonen han jobber på til å starte en innsamlingsaksjon for Sarah og barna. Resultatet har vært overveldende. En lokal radiostasjon gav alene rundt 50.000,-kr som var donert av lytterne deres.

Sarah og barna er evig takknemlig for at de traff sin engel i politiuniform. Sarah klarer nesten ikke å prate om betjenten uten å gråte.

Mediedekningen av politiet drar stort sett frem negative saker, det er godt at det finnes historier som dette. Politiet fortjener også oppmerksomhet for gode, menneskelige gjerninger!

Følg Sosialnytt på Google News!

129,739FansLik
1,351FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter