Hjem Historier fra livet Timothy er en liten gutt med autisme. En dag kom han hjem med en bursdagsinvitasjon som fikk moren til å gråte

Timothy er en liten gutt med autisme. En dag kom han hjem med en bursdagsinvitasjon som fikk moren til å gråte

Tricia Kleins sønn, Timothy, ble diagnostisert med autisme da han var to år gammel. En diagnose som medfører mange utfordringer i hverdagen. Timothy har for eksempel vanskelig for å håndtere situasjoner hvor det er flere mennesker til stede. Dette har medført at det er vanskelig for gutten å delta på bursdagsfeiringer hvor det er mange barn og mye liv.

En dag mottok Tricia et spesielt brev. Det var skrevet av moren til en klassekamerat av Timothy, og dette brevet forandret alt.

Timothy har vanskelig for å delta i samlinger med mange mennesker. 

Foto:
Foto: Tricia Klein

På grunn av dette kan Timothy sjelden delta i klassekameraters bursdagsbesøk. Det blir for mange mennesker og for mye støy.

Foto: Tricia Klein
Foto: Tricia Klein

Men moren til en klassekamerat av Timothy bestemte seg for å sende en spesiell invitasjon til gutten.

autist3
Foto: Tricia Klein

Invitasjonen:

«Carter sitter sammen ned Timothy på skolen, han prater alltid om han her hjemme. Jeg håper virkelig at han kan komme. Vi kommer til å leie inn et hoppeslott hvor vi kan feste en liten rutsjebane helt nederst. Vi kommer også til å ha vannballonger og vannpistoler. Timothy kan gjerne komme tidligere på dagen dersom det blir for mye med hele klassen. Hører fra deg så kan vi få det til å fungere.»

Foto: Tricia Klein
Foto: Tricia Klein

Innbydelsen rørte Tricia til tårer. For henne betydde denne morens omtanke alt.

Moren som skrev dette brevet er et forbilde for oss alle, og hennes omtenksomme invitasjon fortjener oppmerksomhet. Vi leser ofte historier om barn som ikke blir invitert i bursdager, men det er vel så viktig å løfte frem de gode historiene som denne.

Del gjerne historien om du er enig med oss! 

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com