Hjem Familie Under frieriet snur han seg og frir til brudens søster også

Under frieriet snur han seg og frir til brudens søster også

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er en veldig søt grunn til at brudgommen fridde til to søstre samtidig.

Helt fra starten gjorde Ashley Schaus det klart for kjæresten Will Seaton at hun og søsteren var en «pakkeløsning». Ashleys søster Hannah har downs syndrom og diabetes, og de to er uatskillelige. 

Så da Will gikk ned på kne for å stille Ashley det store spørsmålet, visste han at han måtte inkludere enda en person i frieriet. 

ABC News melder at Will først gikk ned på kne og spurte Hannah og hun ville være bestevenner med han for alltid. Deretter fridde han til søsteren Ashley som nå er hans kone. 

Paret forteller at Hannah i løpet av årene har vært med på de fleste datene deres, og at trioen gjennom årene har blitt bestevenner. 

Faksimile: Instagram

Hannah hadde også en helt spesiell plass i Will og Ashleys bryllup: Will og Hannah delte bestevenn-løfter. 

– Hannah, jeg er takknemlig for at du er søsteren min og min beste venn. Du er en blant en million. Jeg lover å alltid ta deg med å fiske, fortelle deg mange morsomme vitser, og viktigst av alt, jeg lover å alltid passe på deg og ta vare på deg som storebror, lovet Will under bryllupet. 

Hannah og Will hadde også en egen første dans til «Best Friend» av Harry Nilsson.

– Et bryllup handler ikke bare om kjærlighet mellom to mennesker. Det handler også om å bringe to familier sammen. Jeg tar Hannah med som min familie inn i denne, sier Ashley. 

Se videoen der Hannah og Will deler bestevenn-løfter under

LES OGSÅ: Flyttet bryllupet til pleiehjemmet så brudens mor kunne være med

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com