Et par som hadde vært gift i 75 år fikk oppfylt sitt siste ønske om å dø i hverandres armer.

Paret ble barndomskjærester allerede da de var 8 år gamle. Helt siden da har de vært sammen – helt til sitt siste åndedrag.

«Deres hjerter har slått som ett hjerte, så lenge jeg kan huske,» fortalte parets datter, Aimee Toczko-Cushman, til KGTV.

Jeanette Toczko, 96, og hennes 95 år gamle ektemann, Alexander, giftet seg i 1940. De feiret sitt 75-årsjubileum sammen med sin familie like før mannen gikk bort, med sin kone følgende neste dag.

«Min pappa hadde alltid et bilde av mamma i lommeboken,» forteller datteren.

Foto: Facebook | Jeanette Alexander Toczko

Da ektemannen stadig ble dårligere og helsen skranten, begynte også konen, Jeanette, å mist livsgnisten.

De to kunne ikke leve uten hverandre. Datteren forteller at deres eneste ønske var å dø mens de holdt hverandre i  hendene.

Foto: Facebook | Jeanette Alexander Toczko

Da det nærmet seg slutten, spurte Jeanette stadig barna sine om hvilke dato det var. Dette var i juni. Grunnen til at Jeanette var så opptatt av datoen, var at hun visste at det nærmet seg deres 75 års bryllupsdag som var 29 juni.

Da Alexander døde, holdt konen rundt han. Hun hvisket til mannen sin:

«Dette er akkurat som du ønsket. Du døde i armene mine og jeg elsker deg. Vent på meg min elskede, jeg kommer like etter.»

Og Jeanette holdt sitt ord. Dagen etter sovnet hun stille inn.

LES OGSÅ
Jeg fant brillene til han og sa: "Ikke bry deg om de guttene. De er noen idioter. De har ikke noe skikkelig liv."

Dette paret entret perleporten sammen. Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den unike kjærlighetshistorien. DEL den gjerne videre på Facebook dersom den rørte deg!