torsdag, oktober 1, 2020

6 år gammel jente ble ydmyket på skolen – farens respons reddet dagen

Mest lest nå

Om du ikke har tid, hvorfor får du da barn? Jeg er lei det evinnelige maset om egentid

Nylig fikk jeg en epost fra barnehagen. Det var på tide å fylle ut sommerskjemaet. I eposten henviste barnehagen til Barnekonvensjonens artikkel 31 hvor...

Når du er 6 år gammel, skal det ikke mye til for å bli flau, men det er vel ikke noe som er pinligere enn å fukte buksene dine foran de andre elevene.

Det var akkurat det som skjedde da en søt 6-årig som heter Valerie hadde «en ulykke» på skolen. Heldigvis for Valerie kom en helt til redning for å tørke tårene hennes: pappa, Ben Sowards.

Bens kone ringte for å fortelle ham om Valeries lille ulykke. Hun fortalte Ben at Valerie var på skolekontoret og gråt og sa at hun ønsket å dra hjem. «Mitt hjerte ble knust,» minnes Ben.


Ben dro til skolen for å hente sin gråtende lille jente. Men ikke før han gjorde dette:

Foto: Twitter

Ben sprutet litt vann på buksene sine før han dro til skolen. Da han kom dit, gikk Ben stille inn på kontoret og spurte Valerie om han kunne få bruke ryggsekken hennes for å skjule sin egen lille «ulykke».

«Hun så på meg med den største tilliten,» sier han.

Foto: Twitter

Hun kastet seg i armene på helten sin, pappa. «Hun klarte å le av situasjonen, det var så morsomt,» forteller en fornøyd far.

Ben har mye erfaring med å lyse opp barns liv. Han og konen er fosterforeldre, og de er nå i ferd med å ta til seg 4 fosterbarn!

Den enkle men varme metoden til Ben blir nå delt som ild i tørt gress på sosiale medier. Del den du også om du likte måten Ben løste datterens «situasjon» på! 

I videoen nedenfor forklarer Ben hva som skjedde, og hvorfor han reagerte som han gjorde:

LES OGSÅ: Pappa synger duett med sin 4-år gamle datter. En kandidat til årets søteste video!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter