onsdag, september 23, 2020

90 år gammel dame med koronasmitte – Bringer håp gjennom mirakuløs bedring

Mest lest nå

4-åringen døde på tragisk vis – rett før sa han disse nydelige ordene om himmelen

Det finnes ikke noe mer hjerteskjærende enn historier om barn som dør. Det føles så utrolig urettferdig. Så meningsløst. Silas var bare fire å gammel...

11 bilder som viser hvor vakker Norge er

Hovedgrunnen til at turismer drar til Norge er vår vakre natur. Våre grønne bygder og sjarmerende byer. Men hvor ofte tenker...

De fleste nyhetene vi leser om coronavirusets fremgang er negative og dystre. Land lukker grensene og myndighetene bruker store summer på krisepakker og ulike tiltak. Men det er noen glimt av lys i den mørke situasjonen.

90 år gamle Geneva Wood er et av disse lysglimtene. Denne damen har levd et sunt liv og vært frisk og rask. Dessverre ble hun rammet hardt av hjerneslag etter jul, og havnet på sykehuset i Washington, USA, ifølge CBS News.

Foto: Facebook


Geneva kjempet hardt gjennom en omfattende rehabiliteringsprosess. Hun klarte derfor å gjenvinne evnen til å snakke, gå og løfte den høyre armen. Gleden var stor, men ble dessverre kortvarig. Bare noen dager før hun endelig skulle dra hjem fra sykehuset, ble hun servert flere dårlige nyheter. Sykehuset hun var innlagt på var satt i karantene etter det ble oppdaget enorme coronautbrudd.

Geneva fikk dermed ikke lov til å forlate sykehuset, og ble selv smittet bare noen dager senere. På grunn av den harde påkjenningen kroppen hadde hatt i det siste, regnet legene med at hun ikke ville overleve stort mer enn et par dager.

På grunn av omstendighetene, fikk familien lov til å besøke henne på sykehuset for å ta farvel. Dagene gikk, men Geneve følte seg ikke dårligere. Hun begynte faktisk å føle seg bedre, i økende grad. Personalet trodde ikke sine egne øyne, når de så den positive utviklingen hennes. Symptomene for Corona er til stede, men hun føler seg bedre enn hun har gjort på veldig lang tid.

Foto: Facebook

Vi setter pris på lysglimt som dette, i denne ellers mørke tiden. Del gjerne saken om du er enig.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter