søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Bortskjemt gutt mente han var "bedre" enn fattige barn...

Bortskjemt gutt mente han var «bedre» enn fattige barn – Fikk en lærepenge han sent vil glemme

-

Å være forelder er hardt arbeid, og selv de beste foreldrene har barn som ikke alltid opptrer på en passende måte. Men det er det foreldrene er der for – å lære barna deres den rette måten å oppføre seg slik at de kan bli gode medlemmer av samfunnet.

Da tenåringsmoren Cierra Brittany Forney la merke til at hennes sønn trengte litt holdningendring, kastet hun ikke bort tid før hun sørget for at han fikk en!

«Nylig har min 13 år gamle sønn opptrådt litt … bortskjemt,» skrev hun i et Facebook-innlegg.

«Han oppfører seg som om han er for god til å handle på ‘billige’ butikker og har slengt mange upassende kommentarer om barn som ikke er like heldig som han selv når det gjelder økonomi. Jeg tolererer ikke det.»

Med alle de hormonforandringer tenåringer går gjennom og alle kravene de har å håndtere på skolen, er det forståelig at tenåringer ikke alltid kan handle eller tenke slik vi ønsker at de skal. Men det gjør ikke deres oppførsel akseptabel.

Cierra visste at hun måtte lære sønnen en leksjon han aldri ville glemme, så hun bestemte seg for å være kreativ.

Hun fortalte at han kunne få 200 kroner for å shoppe. Uansett hva han fant og kunne kjøpe for 200 kroner, måtte han gå med hele den neste uken på skolen.

Cierra tok et bilde av sin ulykkelige sønn da han slukøret gikk mot kassen med klærne han hadde funnet.

Foto: Facebook

«Han er ikke fornøyd og feller noen tårer, men jeg tror at om 15 år, vil han se tilbake og le av den dagen moren fikk ham til å handle klær mot sin vilje,» skrev hun.

Cierras sønn var åpenbart ikke fornøyd med sin straff, men denne lille «ydmykelsen» vil kanskje gi et perspektiv som vil forandre holdningene hans i fremtiden.

Vi applauderer Cierra for å vise sin sønn litt tøff kjærlighet!

«Jeg vil lære barna mine at pengene ikke er alt, og hvis du rakker ned på andre mennesker på grunn av butikkene de handler i, så må du få en lærepenge,» skriver hun.

Mener du Cierra gjorde det riktige da hun disiplinerte sønnen sin på denne måten? Bruk kommentarfeltet på Facebook! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...