in

Brannskadet hund får ikke sove på grunn av alle smertene. Da gjør veterinæren noe helt spesielt

hund og veterinær

Noen historier er så fantastiske at de fortjener å deles. Dette er en slik historie. Hovedpersonene er veterinæren Emily Garnto Martin og hunden Taka, en åtte år gammel Shiba Inu, som møttes på Care More Animal Hospital, er dyrehospital i Georgia, USA.

Det hele begynner med at en mann kommer med Taka til dyrehospitalet, sterkt forbrent etter å ha vært utsatt for en brann. Hunden skriker høyt av smerte. Til alt hell rakk familien å evakuere før det var for sent, men Taka rakk dessverre ikke det, og ble funnet sterkt forbrent på gaten av en nabo. Det skriver The Dodo.

Nektet å la hunden være alene

Naboen forsto alvoret og bragte hunden umiddelbart til dyrehospitalet hvor det var veterinæren Emily Garnto Martin som hadde vakt. Hun tok seg spesielt godt av Taka, og et bilde som nå sprer seg på nettet viser de to sovende sammen.


Begrunnelsen for dette er at Taka, som fortsatt er under behandling, fortsatt har store smerter – noe som gjør hun ikke klarer å finne trygghet og ro nok til å sove. Dette forsto Emily, som valgte å ta hunden med seg hjem for å pleie den der når hun ikke er på dyrehospitalet.

LES OGSÅ: Hundens besøk til veterinæren har fått millioner til å le

Hun kunne etterlatt Taka på dyrehospitalet, men vil ikke la henne gå gjennom den psykologiske belastningen ved å bli etterlatt alene med alle smertene.

Den stakkars hunden er fortsatt under behandling men nærmer seg frisk mer og mer for hver dag som går. Med all den pleie og kjærlighet hun får sammen med sin nye venn, veterinæren Emily, er vi sikre på det går fort.

LES OGSÅ: Veterinær forklarer hvorfor det er så viktig å være tilstede når kjæledyr avlives

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

steph

Faren spør om hans funksjonshemmede sønn kan få være på puben – eierens svar hylles

Rektoren innførte disiplin og strenge krav – Elevenes karakterer gikk rett til værs