Denne hendelsen fant sted i en liten bygd kalt Kharibika i Oman. En motorsyklist oppdaget en hjemløs hund som gikk langs veien. Mannen kunne se at hunden hadde noe i munnen, men klarte ikke å se hva det var med en gang…

Mannen merket så at det var bloddråper i veien, han gikk da nærmere for å se bedre. Synet som møtte han var ikke til å tro. I munnen holdt hunden en nyfødt baby. Det lille nurket kan ikke ha vært mer enn noen timer gammel, og navlestrengen var fremdeles ikke fjernet.

hund bærer baby

Mannen sprang mot hunden og barnet. Det første han tenkte var at hunden hadde skadet og ville spise babyen. Men hunden bare stoppet opp og stirret rolig på mannen. Det var som om han ventet på at noen skulle komme å hjelpe. Hunden gjorde ikke antydning til motstand når mannen tok barnet, skriver urdogs.

hund baby

Denne utrolige hendelsen fant heldigvis sted i nærheten av et sykehus, babyen ble raskt overført til akutten. Legene kunne ikke tro hva de fant ut der. Babyen hadde nemlig ingen skader, selv om hunden sannsynligvis hadde båret den i munnen en god stund.

Mirakuløst nok så er babyen helt fin!

Myndighetene i Oman har nå åpnet en etterforskning for å finne ut hva som egentlig har skjedd her. Politiet har undersøkt all historikk til sykehuset, da de mistenkte at hunden hadde funnet babyen der. Men alle mødre hadde sine nyfødte og ingen er meldt savnet.

LES OGSÅ
Katten til Fredrik nekter sin eier å forlate han - Ikke rart at dette klippet går verden rundt

Vitner ved sykehuset har fortalt politiet at en jente hadde ankommet akutten tidligere på dagen, men hun hadde nektet legen å undersøke henne dersom han ville journalføre og registrere det. Hun hadde så løpt fra sykehuset. Politiet mistenker at det er denne kvinnen som har født utenfor sykehuset, for så å dumpe babyen i et bosspann. For en lykke at denne hunden da kom forbi! 

Kilde: Urdogs

Del denne utrolige historien!