lørdag, juni 12, 2021

Få med deg hvordan Leif reddet livet til den 200-kg tunge elgen

Mest lest nå

73 år gamle Leif Gisslén er glad i naturen og dyr.

Den spreke svensken går daglige turer i skogen ved hjemstedet sitt Vindö i Stockholm.


For en tid tilbake fikk Leif et syn av de sjeldne på den daglige spaserturen sin. Foran han sto det plutselig en elgokse på 200 kg. Men alt var ikke som det skulle. Elgen hadde satt seg fast i en huske som hang fra et tre, og kjempet for livet med å komme seg løs.

– Jeg så hvordan elgen kjempet for livet og jeg innså at dyret ville sulte i hjel dersom jeg ikke foretok meg noe, sier Leif til Land.

Selv om det kan være farlig å nærme seg elgokser, var ikke Leif i tvil. Han skulle hjelpe.

Han gikk bort til en nabo for å låne en grensag. Også naboen ble med for å se på elgen. Han tok også med seg et kamera for å filme redningsaksjonen.

Så begynte den 73-år gamle mannen på sin risikofylte redningsaksjon. Elgen ble naturligvis stresset da mannen nærmet seg, men ble raskt rolig da Leif pratet varsomt og forholdt seg rolig.

– Det var akkurat som han forsto at jeg ikke skulle han gjøre han noe. I starten gjorde han noen utfall mot meg, men så roet han seg ned og sluttet å kaste på hodet slik at jeg kunne nærme meg og begynne å sage han løs, forteller Leif til Land.

Nedenfor kan du se den utrolige videoen. DEL gjerne videre på Facebook for å hylle Leif og den heltemodige innsatsen hans! 

LES OGSÅ: Visste du at katten din ville spise deg hvis den kunne? Undersøkelse med oppsiktsvekkende konklusjon

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter