onsdag, januar 29, 2020
Helse Han har gjort den samme øvelsen 100 ganger om...

Han har gjort den samme øvelsen 100 ganger om dagen i ti år: – Den er fantastisk

-

Nick Bare (28) har tatt hundre push-ups hver dag siden han var 18 år gammel. Det hjalp han med å komme inn på offisersutdanningen i USAs forsvar og videre inn i hæren.

Nick begynte å gjøre daglige push-ups fordi faren hans tok hundre armhevninger hver morgen. Uansett hvor mye faren ellers trente, tok han alltid de hundre armhevningene. Nick, som ser veldig opp til faren sin, fikk lyst til å prøve det samme.

«Det er det som ble inngangen til min kjærlighet og lidenskap for trening», sier Nick i en video han har delt på YouTube. Nick jobber som soldat, og deler flittig fra livet sitt i sosiale medier. Det skriver Nettavisen.

«Det har naturligvis vært dager jeg ikke har gjort dem, når jeg har vært syk, trøtt, på reise eller bare ikke hadde lyst», sier han videre, men understreker at terskelen for å droppe push-upsene en dag, er høy.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nick Bare (@nickbarefitness)

Måtte ta 39 push-ups på to minutter

Da Nick først hadde begynt å trene push-ups hver dag, ble han så bitt av basillen, at han begynte å trene resten av kroppen også. Han forteller at ved å jobbe inn ritualet i livet sitt, fikk han etablert kontinuitet, som igjen gjorde at han begynte å løfte vekter og utfordre seg selv på ulike måter.

LES OGSÅ: Forskere konkluderer – derfor hjelper styrketrening mot depresjon

Og i tillegg til at han fikk økt muskelmasse, og kom i bedre form, hjalp det han også med å komme inn på offisersutdanningen i reservestyrkene i USAs forsvar, og videre til hæren. Ett av opptakskravene til offisersutdanningen er nemlig 39 push-ups på to minutter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nick Bare (@nickbarefitness)

Bruker kroppsvekten

Push-ups er en øvelse som trener triceps, bryst, skuldre og kjernemuskelaturen.

«Det er en fantastisk øvelse», sier Nick og legger til at den etter hvert trenger lite restitusjon.

«Fordi du bruker kroppsvekten din og dermed ikke har vektprogresjon, adopterer kroppen den nye stimuleringen ganske raskt og det blir mulig å restituere daglig», sier han.

Her kan du se Nicks egen video om push-upsene:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kjøpmann nekter å selge energidrikker til barn under 16 år

Den danske kjøpmannen Allan Kring Bülow nekter å selge energidrikker til barn under 16 år. Og han krever ID i kassen. "Jeg kunne tjent penger...

Etter over 20 år alene: Ullared-Maritta (75) har endelig funnet kjærligheten

Den populære TV-serien "Ullared" har rullet over norske TV-skjermer i mange år, og gitt oss uforglemmelige opplevelser med Maritta og søsteren Gunnel og bestevennene...

John Arne Riise kjøper gaver til kona for 25.000 kroner i måneden

Tidligere fotballspiller John Arne Riise (39) har et svært høyt forbruk. Det kom frem da han deltok i TV-programmet "I lomma på Silje". I snitt...