Hjem Familie 2-åring sølte slush over hele gulvet – pappaens reaksjon blir applaudert av mennesker fra hele verden

2-åring sølte slush over hele gulvet – pappaens reaksjon blir applaudert av mennesker fra hele verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kalynne Marie er alenemor til en 2-åring. Hun vet hvor tøff foreldrerollen kan være, og hvor lett det kan være å miste besinnelsen.

Alle foreldre har vel opplevd at barna er rotete, griser og gjør ting som er lite gjennomtenkt. Slik skal det være. Barn er jo tross alt barn. Men samtidig kan det noen ganger være lett som forelder å miste tålmodighet eller bli unødvendig irritert når uhell skjer.

Nevnte Kalynne satt på en Starbucks-kafé, da hun observerte en episode hvor en liten gutt sølte ut et beger med slush over hele gulvet. Hun kaller pappaens reaksjon på uhellet som «oppskriften på oppdragelse.»

Kalynne sammen med sønnen sin.

Kalynne sammen med sønnen sin.

På Facebook skriver Kalynne ifølge Daily Mail

«Jeg har akkurat sett en gutt, kanskje 6 eller 7 år, søle slush overalt. Jeg snakker om blå og rød isguffe over hele gulvet, på bordet, overalt! Gutten stirret med frykt i øynene på mannen som jeg regner med er hans far. Gutten unnskyldte seg så fort han kunne.

Men istedenfor å bli sint, sa faren rolig:

«Slik skjer. La oss finne noen servietter, så skal jeg vise deg hvordan du tørker opp.» 

De gikk så for å hente servietter, og faren hjalp gutten med å rydde opp i alt sølet. Da de så satt seg ned igjen, hørte jeg faren si:

«Du kommer til å være lenge på denne jorden, og du kommer til å lære mye. Du har en så smart hjerne, men det er viktig å trene den opp. Å trene den på å være bevisst på dine handlinger. Så neste gang, er du litt mer observant, så unngår du slike uhell. 

Uhell som dette kan unngås, men det er også helt greit at de skjer. Så lenge du tar ansvar for feilene dine, er oppryddingen bare en lek.» 

Jeg satt målløs som tilskuer. DETTE er oppdragelse gjort riktig!

Jeg hørte også faren legge til:

«Jeg vet at når det er mye rot, så kan det virke uoverkommelig å ordne opp i alt selv, men det er alltid lov å spørre etter hjelp. Det er ingen skam å spørre om hjelp når vi trenger det.»

Innlegget til Kalynne gikk viralt og ble delt over hele verden. Neste uke traff hun gutten og mannen igjen, og kunne meddele at oppdragelsen hans hadde blitt verdenskjent.

Kalynne traff heldigvis mannen igjen. Foto: Privat

Del gjerne denne pappaens håndtering av situasjonen med andre foreldre på Facebook!

LES OGSÅ: Moren kastet ut sønnen fordi han var homofil, da skrev morfaren et brev som hylles verden over

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com