Forsiden Historier fra livet 2-åring sølte slush over hele gulvet - pappaens reaksjon blir applaudert av...

2-åring sølte slush over hele gulvet – pappaens reaksjon blir applaudert av mennesker fra hele verden

Kalynne Marie er alenemor til en 2-åring. Hun vet hvor tøff foreldrerollen kan være, og hvor lett det kan være å miste besinnelsen.

Alle foreldre har vel opplevd at barna er rotete, griser og gjør ting som er lite gjennomtenkt. Slik skal det være. Barn er jo tross alt barn. Men samtidig kan det noen ganger være lett som forelder å miste tålmodighet eller bli unødvendig irritert når uhell skjer.

Nevnte Kalynne satt på en Starbucks-kafé, da hun observerte en episode hvor en liten gutt sølte ut et beger med slush over hele gulvet. Hun kaller pappaens reaksjon på uhellet som «oppskriften på oppdragelse.»

Reklame

Kalynne sammen med sønnen sin.
Kalynne sammen med sønnen sin.

På Facebook skriver Kalynne ifølge Daily Mail

«Jeg har akkurat sett en gutt, kanskje 6 eller 7 år, søle slush overalt. Jeg snakker om blå og rød isguffe over hele gulvet, på bordet, overalt! Gutten stirret med frykt i øynene på mannen som jeg regner med er hans far. Gutten unnskyldte seg så fort han kunne.

Men istedenfor å bli sint, sa faren rolig:

«Slik skjer. La oss finne noen servietter, så skal jeg vise deg hvordan du tørker opp.» 

De gikk så for å hente servietter, og faren hjalp gutten med å rydde opp i alt sølet. Da de så satt seg ned igjen, hørte jeg faren si:

«Du kommer til å være lenge på denne jorden, og du kommer til å lære mye. Du har en så smart hjerne, men det er viktig å trene den opp. Å trene den på å være bevisst på dine handlinger. Så neste gang, er du litt mer observant, så unngår du slike uhell. 

Uhell som dette kan unngås, men det er også helt greit at de skjer. Så lenge du tar ansvar for feilene dine, er oppryddingen bare en lek.» 

Jeg satt målløs som tilskuer. DETTE er oppdragelse gjort riktig!

Jeg hørte også faren legge til:

«Jeg vet at når det er mye rot, så kan det virke uoverkommelig å ordne opp i alt selv, men det er alltid lov å spørre etter hjelp. Det er ingen skam å spørre om hjelp når vi trenger det.»

Innlegget til Kalynne gikk viralt og ble delt over hele verden. Neste uke traff hun gutten og mannen igjen, og kunne meddele at oppdragelsen hans hadde blitt verdenskjent.

LES OGSÅ
Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

Kalynne traff heldigvis mannen igjen. Foto: Privat

Del gjerne denne pappaens håndtering av situasjonen med andre foreldre på Facebook!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT