lørdag, juni 12, 2021

Paret som har vært gift i 73 år får se hverandre for første gang på ett år

Mest lest nå

Joseph Andrew Bigler (96) og Margaret Louise Baldwin Bigler (97) giftet seg i 1948. Etter 73 år som ektepar ble paret tvunget til å leve hver for seg under pandemien.

Mens Margaret ble flyttet til en avdeling for langtidspleie, ble Joseph igjen hjemme for å bo alene.

Men 22. mars ble paret endelig gjenforent i en hjerteskjærende scene – som ble spilt inn på video og nå har gått viralt.


Margaret Louise Baldwin Bigler siden hun ble innlagt på HarmarVillage Care Center i Cheswick, Pennsylvania, 7. april 2020. Hennes elskede fikk ikke lov til å besøke henne under den verste delen av koronaviruspandemien. Det skriver NyPost.

«Herregud!» sier Margaret gjentatte ganger da de to endelig fikk omfavne hverandre igjen etter at Joseph ble innlagt på en tilknyttet omsorgsbolig i mars.

Foto: Youtube

«Det hadde vært vanskelig å ikke se Joe, og veldig trist,» sa Margaret, som giftet seg med Joe – en pensjonert gravearbeiderarbeider – 31. mai 1948.

«Ord kan ikke beskrive hvordan det var å kunne klemme henne igjen etter nesten ett år,» sa Joe og sa at deres tid fra hverandre var «et helvete» mens han samtidig innrømmet at det var godt å vite at hun fikk all den omsorg og pleie som hun er i behov av.

Her får hun endelig se ektemannen igjen. Foto: Youtube

I det tårevåte videoklippet får Joseph endelig flytte inn i samme omsorgstjeneste som Margaret, slik at de kan være sammen igjen.

Så snart Margaret triller seg inn i rommet og ser Joseph sitte der, begynner tårene å strømme. Det er lett å se at disse to er like forelsket som alltid.

Margaret sier at dette var en av de beste dagene i livet hennes.

Nedenfor kan du se den rørende gjenforeningen:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter