Hjem Historier fra livet Steve (35) ble kidnappet som liten – ble først klar over det i voksen alder da han oppdaget et bilde på nettet

Steve (35) ble kidnappet som liten – ble først klar over det i voksen alder da han oppdaget et bilde på nettet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Har du noen gang hatt en følelse av rotløshet? At du ikke riktig hører hjemme der du er eller at du mangler noe viktig i livet?

Alle opplever det en gang i blant, og som oftest behøver det slett ikke bety noe som helst. Men for de som aldri helt klarer å slippe taket i den følelsen, kan det faktisk være en grunn til det. En alvorlig en.

Slik var det for amerikaneren Steve Carter, og en kveld han satt ved datamaskinen sin og surfet rundt på forskjellige nettsider fant han tilfeldigvis et bilde av seg selv – i en sammenheng som fikk blodet til å fryse i årene hans!

Oppdagelsen

Da Steve fylte 35 år, var spørsmålet om hvor han egentlig kom fra større enn noensinne. Han hadde nemlig lest om en kvinne som i voksen alder hadde oppdaget at hun var adoptert – og at det ikke hadde gått helt lovlig for seg. Da bestemte han seg for å gjøre noen undersøkelser på internett – om seg selv.

Og det var da han besøkte siden missingkids.com han oppdaget noe som fikk hjertet hans til å slå noen ekstra slag!

På bildet var det nemlig en baby, som Steve, den gangen, ikke visste var ham selv. Men bildet som var ved siden av ga ham kuldegysninger. Han visste at det bildet var av ham selv. Det kunne ikke være noen andre!

Det viste seg at Steve sto på en liste over de mest kjente sakene i USA om savnede barn gjennom tidene. Steve var blitt kidnappet som liten, og hans biologiske foreldre og søsken hadde aldri gitt opp håpet om å finne ham igjen en dag.

I videoklippet nedenfor kan du se Steve fortelle sin historie til CNN, en av de mange tv-stasjonene som hadde stor oppmerksomhet på saken.

LES OGSÅ8-år gammel gutt redder lillebroren sin fra å bli kidnappet!

Dette er utvilsomt en sak som kan gi enhver kuldegysninger! Hver dag kidnappes det mennesker rundt omkring i verden, og svært mange av disse er alt for små til å kunne huske deres opprinnelige opphav.

Del gjerne denne artikkelen så flere får øynene opp for problematikken, og sist men ikke minst – hold godt øye med barna dine!

LES OGSÅEn mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com