onsdag, oktober 21, 2020

Steve (35) ble kidnappet som liten – ble først klar over det i voksen alder da han oppdaget et bilde på nettet

Mest lest nå

10 ting som skjer med kroppen din når du spiser søtpoteter

Søtpoteten har blitt svært populær de siste årene. Den kan spises alene, som tilbehør, eller som pommes frites til en litt mer trendy hamburger. Poteten...

Har du noen gang hatt en følelse av rotløshet? At du ikke riktig hører hjemme der du er eller at du mangler noe viktig i livet?

Alle opplever det en gang i blant, og som oftest behøver det slett ikke bety noe som helst. Men for de som aldri helt klarer å slippe taket i den følelsen, kan det faktisk være en grunn til det. En alvorlig en.

Slik var det for amerikaneren Steve Carter, og en kveld han satt ved datamaskinen sin og surfet rundt på forskjellige nettsider fant han tilfeldigvis et bilde av seg selv – i en sammenheng som fikk blodet til å fryse i årene hans!


Oppdagelsen

Da Steve fylte 35 år, var spørsmålet om hvor han egentlig kom fra større enn noensinne. Han hadde nemlig lest om en kvinne som i voksen alder hadde oppdaget at hun var adoptert – og at det ikke hadde gått helt lovlig for seg. Da bestemte han seg for å gjøre noen undersøkelser på internett – om seg selv.

Og det var da han besøkte siden missingkids.com han oppdaget noe som fikk hjertet hans til å slå noen ekstra slag!

På bildet var det nemlig en baby, som Steve, den gangen, ikke visste var ham selv. Men bildet som var ved siden av ga ham kuldegysninger. Han visste at det bildet var av ham selv. Det kunne ikke være noen andre!

Det viste seg at Steve sto på en liste over de mest kjente sakene i USA om savnede barn gjennom tidene. Steve var blitt kidnappet som liten, og hans biologiske foreldre og søsken hadde aldri gitt opp håpet om å finne ham igjen en dag.

I videoklippet nedenfor kan du se Steve fortelle sin historie til CNN, en av de mange tv-stasjonene som hadde stor oppmerksomhet på saken.

LES OGSÅ8-år gammel gutt redder lillebroren sin fra å bli kidnappet!

Dette er utvilsomt en sak som kan gi enhver kuldegysninger! Hver dag kidnappes det mennesker rundt omkring i verden, og svært mange av disse er alt for små til å kunne huske deres opprinnelige opphav.

Del gjerne denne artikkelen så flere får øynene opp for problematikken, og sist men ikke minst – hold godt øye med barna dine!

LES OGSÅEn mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Den 2-år gamle jenta blir tatt på fersken – nå har millioner sett diskusjonen med foreldrene

Ingenting slår den herlige følelsen av små barn som begynner å lære seg språk, som begynner å bli egenrådige og som...

Da alle andre kjørte rett forbi, reddet 11-år gamle Rasmus en 90-år gammel kvinne

11-år gamle Rasmus har vist et selvsikkerhet og omsorgsevne som svært mange voksne mangler.  Vi vet vel alle at dersom et annen menneske plutselig siger...

Den forlatte babyen holdt på å fryse i hjel. Det den hjemløse katten da gjorde hylles over hele verden!

Katten Masha fant den 12 uker gamle gutten liggende i en pappeske på gaten i Obninsk, Russland. Det er vanskelig å si hvor bevist handlingen til katten var, men den reddet uansett livet til den lille babyen.

Siste nyheter