Hjem Familie Tvillingjentene gjør noe spesielt i mammas mage – Videoen er sett av millioner

Tvillingjentene gjør noe spesielt i mammas mage – Videoen er sett av millioner

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De to eneggede tvillingjentene fra Kina gikk viralt i sosiale medier før de i det hele tatt ble født. Deres slåsskamp i mammas mage har blitt sett av millioner.

Jentenes pappa, 28 år gamle Mr Tao var med jentenes mamma på ultralyd i fjerde måned. Men der fikk de se noe helt annet enn de hadde forventet. De spente blivende foreldrene fikk nemlig se to jenter som sloss. På ultralyden kan det se ut som at den ene jenta først dytter den andre, for så å få en knyttneve midt i nesen tilbake.

Mr Tao sier til kinesiske aviser, at han syns det var underholdende å se sine to ufødte døtre gå noen runder i ringen i mammas mage. Det skriver Daily Mail.

– Kommer til å ta vare på hverandre

Den stolte pappaen la ut videoklippet fra ultralyden i sosiale medier. Og der har folk tatt helt av. 2.5 millioner mennesker verden over har likt videoen, og over 80.000 har kommentert.

«Den som vinner kampen, kommer til å bli den eldste når de blir født», skriver en.

«De sloss i mammas mage, men de kommer til å elske hverandre når de er født», skriver en annen.

Men jentene er nok ikke bare uvenner. Pappaen forteller at på neste ultralyd, lå jentene og holdt rundt hverandre, og koste med hverandre.

«Vi ble så rørt. Babyene var så små, og de visste allerede hvordan de skulle ta vare på hverandre. Jeg tror de kommer til å leve i harmoni når de vokser opp», sier han.

Cherry og Strawberry

Jentene ble født 8. april 2020 i 32. svangerskapsuke med keisersnitt. De har fått kallenavnene Cherry og Strawberry etter morens favorittbær.

Begge jentene er sunne og friske. Den eldste tvillingen veide 1.950 gram og den yngste 1.620 gram. Og ifølge faren, er de stort sett venner, selv om de også kan sette hverandre på plass.

Her kan du se videoen av tvillingene som slåss: 

LES OGSÅ: Fikk tvillinger med Downs syndrom. Nå deler de bilder for å vise sannheten bak livet deres

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com