lørdag, august 8, 2020

Denne mannen har reddet over 1000 hjemløse hunder

Mest lest nå

Noen mennesker strekker seg ekstra langt for å ta vare på dyr som ikke har det bra.

Mange dyr er prisgitt oss menneskers omsorg for å ha det bra. En mann som virkelig har dedikert livet sitt til å hjelpe dyr, nærmere bestemt hunder, er Sasha Pesic fra Serbia.

I løpet av de siste tolv årene har den serbiske mannen reddet og tatt vare på over 1000 hjemløse hunder. Det skriver nettsiden Faithpot.


Foto: Privat / Facebook

Så mange som mulig

Den dyrevennlige mannen startet Sasha’s Shelter for tolv år siden. En trygg havn for de hjemløse hundene som har som oppgave å «redde så mange hunder som mulig fra de verste levekårene.»

De fleste av hundene som kommer til Sasha hadde ikke overlevd på egenhånd. Når Sasha finner dem er de sulten, ofte skadet, har mistillit til mennesker, og knapt noen sjanse til å overleve. Men Sasha og teamet hans hjelper dem og gir dem den kjærlighet og omsorg som alle dyr fortjener.

Foto: Facebook

Siden Sasha begynte «misjonen» sin i 2008 har han tatt inn over 400 valper som han har funnet nye hjem til, og tatt vare på over 750 voksne hunder.

Foto: Facebook

Målet er at alle hundene skal få nye, kjærlige hjem. Og mens de venter på sin nye familie gir Sasha dem mat, tilsyn av dyrlege, sosialisering og omsorg.

Men med så mange hunder koster det også penger. Ifølge Faithpot koster hver hund rundt 180 kroner i måneden. Heldigvis får Sasha og organisasjonen hans donasjoner fra frivillige som ser hvor viktig arbeidet deres er.

Foto: Facebook

Heldigvis finnes det hjertevarme mennesker som denne mannen – som hver dag står opp for å hjelpe andre i nød!

I videoen nedenfor kan du se en rørende minidokumentar om Sasha og hans arbeid.

130,356FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter